95% internetu parsisiunčiamų muzikos įrašų yra nelegalūs

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2009-01-17 12:41
Na neatrodo skurstantys labai muzikos industrijos atstovai.Vis sioks toks svieto lyginimas .
kionig 2009-01-17 13:17
RIAA rekaujo dabar dar vieni kazkokie islindo is po zemiu zombiai vis dainuodami savo viena ir ta pacia dainele: tiek ir tiek, tais ir anais metais buvo nelagaliai parsisiusta muzikos failu - debilizmas. Stabdykit kiek norit, bet nesustabdysit ir beto, tokie veiksmai interneto tiekejams rizikingi, galima prarast klientu ir nemazai taigi cia kaip vaikai vienas is kito atimineja saldainius ir galvoja aj tu apsiseisi su vienu saldainiu, o man butinai reikia dvieju. As jiem cento net neduociau. Bet gal kazkam kirto per kisenes tai ir sumaste parekauti - "SUNYS loja, o karavanas eina"
wilkas 2009-01-17 14:53
kaip visada daro neteisinga prielaida, ale jei zmogus parsisiunte gabala, tai jau padare nuostoli autoriui. Jei nebutu galimybes parsisiusti, daugelio gabalu zmogus - tad jokio nuostolio nera. Nuostolis tada, kai norintis isklausyti gabala sumoka, taciau sumoketi pinigai nukeliauja ne i autoriaus kisene.
Zarkell 2009-01-17 17:02
[post deleted]
Anonymous 2009-01-17 17:54
turetu buti viskas nemokama klaidingoje santvarkoje gyvename
Anonymous 2009-01-17 18:23
teisinga tada piratautoju nebeliktu nes ir taip viskas butu nemokama
Anonymous 2009-01-17 19:39
KVAILAS SKAICIAVIMAS,jei internetu parsisiunciama muzika ar dar kazkas, tai nereiskia,kad priesingu atveju tai butu nupirkta,cia tas pats kas planuoti kiek pinigu prarandame negaledami parduoti kinams ar indusams po degtuku dezute.
Anonymous 2009-01-17 20:41
Sakyčiau, kad niekas jų neverčia dainuoti. Jei uždirba per mažai, tegu eina dirbti kitų darbų, o ne dainuoti. Kai jau nebebus kuriama naujos muzikos, žmonės pradės labiau gerbti muzikantus ir labiau juos palaikyti. O dabar visi žinom, kad net ir tie patys lietuviški minedai pinigais apsikrovę, tai ką jau bekalbėti apie užsieniečius. Jie tos piratavimo daromos žalos nelabai ir tejaučia.
Drutas 2009-01-17 20:56
Kaip ankstesni komentatoriai irgi pastebėjo, kad visa tai būtų tik meškos paslauga atlikėjams.. dabar gi iš patirties galiu sakyt, kompe atsiranda daina kuri velniškai patinka, pradedi domėtis, kas atlieka, parsisiunti daugiau dainų. Jei atlikėjas to vertas, nedvejodami žmonės eis į koncertus, arba vien iš idėjos pirks CD.. arba tarkim Radiohead pavyzdys, kai suteikė patiems vartotojams įvertint kūrinių kainą.. kiek žinau gerbėjai buvo tikrai dosnūs. Manau tai gali būt pop muzikos prodiuserių iniciatyva, kad tik jų prastumtos "žvaigždės" būtų plačiai prieinamos visuomenei
Anonymous 2009-01-18 00:29
man tai panasiai buna isgirstu per kokius muzikos apdovanojimus kokia zaibys daina pradedu dometis tuo kas ta daina atlieka kokios kitos to atlikejo dainos ir taip kompe atsiranda bene visos to atlikejo dainos ir klipai o apie pirkima tai nemastau, bet jei ir taip noreciau nusipirkt koki rihannos ar pink albuma tai to albumo maximoi tikrai nerasciau ten terasciau koki mineda, ryti cicina ir t.t.
Anonymous 2009-01-18 11:48
Normaliem muzikantams svarbu ant alaus užtenka, o nuodvėsoms visokiems (porno pop ir nigerių muzikai) svarbiausia beverčiai blizgučiai ir kita.
Anonymous 2009-01-18 12:40
Lil Wayne - šūdas kaip reta...
Anonymous 2009-01-18 17:18
CD prekyba pamazu zlugs. Muzikos kompanijos nepakankamai investavo į online kurinių platinimą. Šis budas praktiškai nieko nekainuoja, t.y. nereikia gaminti disku, platinti jų, laikyti parduotuvės lentynose, o didžioji pajamų dalis atitektų atlikėjams. Taigi nauda didžiulė. Viena problema - muzikos kompanijos neleižia pardavinėti online įrašų pigiau nei CD. Vartotojai ignoruos online įrašų parduotuves, kol nebus galima nusipirkti vieno gabalo tarkim už 10ct. Šiuo metu iTunes tai kainuoja 1$ kiek žinau.
Anonymous 2009-01-18 20:45
siekime, kad butu 100% ir is parduotuviu pradekime vokt.... tada gal ir bus nuskriausti musu mielieji atlikejai O pats klausau, tik tokios muzikos, kuriu net nera pirkti arba tikrai ne lietuvoje ir mano manimu tie MTV draugai nera verti, net tos dalies kiek gauna dabar, o ka jau kalbet apie visokius minedus
Anonymous 2009-01-19 10:05
Blogiausia, žinoma, kad pinigų netenka armija veltėdžių save vadinančių įrašų industrija. Jie mielai laikytų visus už pasaitėlio, jokių online, jokio interneto, tik plokštelės. Neturi pinigų - sėdėk tamsoje. Nebe tie laikai tokiam pasenusiam biznio modeliui, tačiau dideli ten susikaupę ir perpumpuojami iš kitų šakų (pvz., elektronikos prietaisų pardavimo: SONY) finansai dar spardosi ir spardysis, kaip ir jų keliami tušti dievaičiai.
Anonymous 2009-01-19 14:53
Na manau didele problema yra tai, kad nemazai muzikos klausytoju visokie nepilnameciai, kurie neturi kreditiniu korteliu, kad pirktu muz is interneto. O is to seka kita problema - as niekur negaliu rast muzikos kurios noriu pirkt parduotuvej! O kreditines korteles grinai prekybai internetu man nlb reik, tai kol kas dar teks pirataut:P Is tikro blogai jauciuosi vogdamas is savo megstamu muzikantu, bet veliau nusipirksiu visa muz kuria megstu ir bus man sazine svari;D