Berniukas be kojų šoka baletą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaliamonXP 2009-05-09 19:39
galetu but video... :-/
Belzebubas 2009-05-09 21:56
O aš nenoriu to video. Manau būtų pernelyg sunku žiūrėt, kai pagalvoji kaip sunku tokiam mažam vaikui....
Tommix 2009-05-09 23:39
Tai tegul berniukas be koju dar varo karate bureli ir ilgiausiu koju konkursa... Juoka kelia tokios nesamone,s mocia tiesiog bando pinigus gauti is kitu ir tiek.. kox cia sokimas-kad bureli lanko ir isgailescio is jo niekas nesisaipo ir nesimeta tai cia vadinasi soka?? neturi koju-malonek neissidirbineti-taip as sakyciau. atsibodo tos "gailascio ir uzuojautos" akcijos kuriu vienintelis tikslas-pralobti kitu saskaita.
Ir 2009-05-10 00:33
, bet tu ir keistas. Tas būrelis tik į nauda. Juk pagerėjo laikysena ir tt. O kur dar "rytojaus" technologijos, kurios padės atgauti galūnes.
SaliamonXP 2009-05-10 01:57
Jus trenkti biski ar ka? Jug niekas nesneka apie konkursus kazkokius ar pan... Jug jis soka del saves, nes JAM tai tiesiog patinka. Cia butu tas pats, kas neleisti zmogui neturinciam klausos, klausytis muzikos... Jug vistiek jis nieko nesukurs, tai kam jam tuo uzsiimineti?
kitoks 2009-05-10 10:30
Bet tu tai žiaurus... Aš dabar pagalvoju tave jo vietoj... Sėdėtum susigūžęs kamputy ir neišeitum pažiūrėti kas už durų vyksta? Padvėstum kaip kalė vien nuo tūnojimo ir nieko neveikimo. O šitas vaikiukas rado sau užsiėmimą, užsiėmimą kuris jam suteikia džiaugsmo ir noro gyventi toliau. Minėjai, kad dėl pinigų visą šitą foto sesiją darė? Ir? Kuriam iš jūsų dirbančiam, būtų gaila pervesti 1 svarą? Ar jūs nuo to nuskursite ? Pažiūrėkit į jį. Nei rankyčių, nei kojyčių, KAIP šitas vaikinukas užsidirbs pragyvenimui? Taip, jis gaus pašalpą už invalidumą ir pan. Ar to gana? Bet, jei kiekvienas pervestumėt po vieną svarą, galbūt šitam vaikinukui galėtu padėti medikai, vis dėlto šiais laikais jau viskas įmanoma. Nebūkit tokie žiaurus, įsivaizduokit save tokioj situacijoj. Ačiū už dėmesį.
apocalipso 2009-05-10 11:00
Šiaip žodžiuose yra tiesios, kita vertus įvairios operacijos ir protezai ir šiaip vitaminai ar pan kainuoja pinigus, ir jei tie pinigai surenkami per mygtuka "donate" vien iš gailečio tai tegu. Žurnalistai mėgsta "žaisti" panašiais straipsniais ir juos įvairiai interpretuoti. Jiems reikia pritraukti skaitytojų dėmesį.. Ir kartais perlenkia lazda. "Berniukas be kojų šoka baletą" savaime suprantama kad nereikia tikėtis įprasto baleto, tai tiesiog bandymas dalyvauti, būti kartu su likusios visuomenės dalimi.
kionig 2009-05-10 12:11
Siaip dirbantys ir islaiko neigaliuosius, pencininkus ir kitus. Ne mes ziaurus, o gyvenimas. Be to, kas gali, tas ir aukoja, cia pagal kiekvieno sazine.
kitoks 2009-05-10 18:23
Aš tik sukritikavau Tommix, nesakiau eiti aukoti. O dėl žiaurumo, tai sakau nebūti tokiam žiauriam kaip pastrajam, nes iš jo išreikštų minčių eina suprast, kad jis nieko nesupranta. Dirbantys išlaiko, pašalpos ir panašiai, sutinku, bet bendravimas su žmonėmis vienas iš svarbiausių dalykų gyvenime.