Somalio merginas žavi prabangus piratų gyvenimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Boomshaker 2009-06-03 22:08
Degraduoja tie Somalio žmonės
laimius 2009-06-04 02:16
Kiek girdėjau laivuose negalima turėti ginklų,o kodėl nebandoma, ar bent negirdėjau, kad plaukiant šituo ruožu į laivus patalpinti apsaugos, manau nemažai sutiktu kad pavojingą atkarpą su jais plauktu tarkim 10 kariškių. Idėja tokia, daugelis laivų plaukioja tais pačiais laivų maršrutais. Tai įplaukiant į potencialiai pavojingą atkarpą įsodina karius, išplaukiant išlaipina ir jie gali plaukti į kitą pusę. Na tokia saugumo misija. Žinoma ten laivų judėjimas didžiulis, bet jei dabar ten turi saugoti laivynas, tai manau bent didesnius laivus taip galima apsaugoti, be to kariškiai galėtu lengviau iškviesti pastiprinimą. Žinoma tai kainuotu daug, bet dabar patiriami nuostoliai nemenki.
DJ_LFS 2009-06-04 04:30
praplaukiantys laivai pro somalio vandenis galetu uzsisakyti pareigunu palyda panasiai kaip baltarusijoje
immortallt 2009-06-04 08:40
Seip yra problema ir ne tik del somalio kaltes. Is dalies jie tik atsiteisia, nes kitos salys plesikauja is Somalio salies: zvejoja teritoriniuose vandenyse be leidimu ir jiems tikrai nerupi ar liks tu zuvu ar ne, tuolab kad dar ir tersalus pila. Tai pirma reiktu nuo tokiu jiems padet apsiginti, o tada jau del piratavimo rupintis.
Arns 2009-06-04 12:50
cia tas pats kaip su piratais kurie sinciasi piratine muzika, filmus, zaidimus, jie visados ras milijona budu pateisinti save(pvz per dideles kainos, nesinori moketi pinigu uz gal but prasta zaidima ir t.t), bet niekados neatsisakys savo veiklos iki kol juos pagaus arba paprasciausiai atsibos
Tir4elis 2009-06-04 14:11
Nieko nepadarysi.. Valgyt nori, o čia pinigai tiesiog pro šalį plaukioja. Tuo labiau, kad dėl šiukšlinimo atsirado geras pretekstas. Vietinė valdžia nieko nedaro, tai padarė žmonės patys kažką... Bet ne į naudą tas piratavimas.. Per daug geras pavyzdys visiems norintiems tuo užsiimt..