Moteris išgelbėjo penkiakojį šuniuką nuo televizijos patyčių  (28)

Kiek jūsų manymu kainuoja šis ant palangės stovintis penkiakojis šuniukas? 4000 dolerių. Būtent tiek už jį sumokėjo geraširdė Šiaurės Karolinoje (JAV) gyvenanti moteris, norėdama išpirkti gyvūną iš pramogų šou apie išsigimusius gyvūnus. Taip 6 savaičių amžiaus kalytė išgelbėta nuo pažeminimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

45 metų amžiaus Allyson Siegel buvo priblokšta, kai sužinojo, jog čihuahua ir terjero mišrūnę ketino "įdarbinti" išsigimusiems gyvūnams skirtame televizijos šou. Ji iškart paskambino šuns savininkui Calvin'ui Owensby ir pasiūlė jam didesnę kainą. "Aš paskambinau Calvin'ui ir pasakiau: 'Suprantu, kad viską lemia pinigai' ir tiesiog pridėjau 'kiek už jį nori'?", pasakojo Siegel žurnalistams. "Ji yra nuostabi ir visiškai ne siaubūnė. Tai normalus mažas mielas šuniukas ir jai reiktų suteikti galimybę gyventi tokį patį gyvenimą kaip ir kitiems", įsitikinusi moteris.

Mažylė gimė su penkta koja, išaugusia pilvo apačioje, tarp galinių kojyčių. Papildomoje kojoje yra šeši pirštai. Televizijos šou savininkas John'as Strong'as jau buvo pasiūlęs už ją 3000 dolerių ir jau buvo sumokėjęs 1000 dolerių avansu, tačiau Siegel įtikino Owensby atsisakyti sumanymo ir parduoti šuniuką jai už 4000 dolerių. "Ji nėra išsigimėlė, tiesiog tai šuo su penkiomis kojomis", sakė Owensby žurnalistams. "Mano draugė nusprendė, kad ji nenori, kad šuo patekųt į tą šou". Strong'as netgi buvo pakvietęs aplankyti savo kuruojamą muziejų "Freaks of Nature" (liet. "Gamtos išsigimėliai"). Jis norėjo įrodyti, jog su gyvūnais elgiasi su pagarba - įskaitant dvigalvę karvę Nosey Rosey ir Siamo dvynius vėžlius Pete ir Repeat - tačiau Owensby atsisakė. "Aš parodžiau jam, kad tai buvo puikus gyvūnų šou su visokiomis keistenybėmis", sakė Strong'as žurnalistams. "Aš jam taip pat paaiškinau, kad šuniukas yra labia retas, tačiau kažkas jam pasiūlė daugiau pinigų". 

Siegel kalytę pavadino Lilly vardu ir nutarė šį mėnesį atlikti penktosios kojos pašalinimo operaciją. "Aš pamačiau ją - ji tokia miela, kad tiesiog pajaučiau, kad turiu būti jos užtarėja, nes ji negali už save pakalbėti. Tai tiesiog žeidė mano širdį, ir norėjau pati įsitikinti, ar galiu ką nors dėl šio gyvūno padaryti". Penktoji galūnė, panašu, pačiam šuniukui visai nerūpėjo, tačiau moteris jį nuvežė pas gydytoją. Ten ji apstulbo sužinojusi, kad operacija kainuos papildomus 2000 dolerių. Laimei, Manhetene dirbantis veterinaras taip pat pasitaikė geros širdies. Supratęs situacijos esmę, jis pasiūlė nereikalingą galūnę pašalinti nemokamai.

(0)
(0)
(0)

Komentarai (28)