Internete – kompiuterinės „plastinės chirurgijos“ vajus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

taskaz 2009-08-18 17:04
koreguoja todėl kad tingi subinę nuo kėdės pakelt ir išeit pasivaikščiot ar pasportuot, nes sėdi socialiniuose tinkluose, niekas neliepia eit i sporto salę, figūrai palaikyti užtenka 30min mankštos namie.
špokas 2009-08-18 19:02
GyckaZ 2009-08-19 09:58
Na visą praeitą žiemą sportavau ir ne dėl to, kad numesčiau kilogramus "lašinių"... Tiesiog sveikatingumui, smagu buvo ir savijauta gera Aišku, sportu nelabai panaikinsi tarkim spuogus ant veido ar nepadarysi (pas kitų) simetriško veido, visa kita priklauso nuo tėvų. Genai... Ir nieko nepakeisit.Merginos naudoja visokias pudras ir panašiai, bet tai laikina, grožis yra natūralus, dauguma vyrų tikriausiai man pritars.
Mistė 2009-08-23 01:08
Geras straipsnis. Draugė pasakojo du atvejus, kai realybėj sutiko merginas, kurias turėjo one drauguose. Abu atvejai panašūs – onėj panelė gražuolė, liekna, vos ne modelis, o realybėj... lašiniai drimba, kad net baisu žiūrėt ir apskritai kažkoks košmaras Ir kokia gi to prasmė? Kam apgaudinėti kitus? Jei susitiks realybėj, pamatys tokį vaizdą, taigi išsigąs... O jei iškart tikras foto dėtųsi, tai ir pritrauktų tokius, kuriems iš tiesų patiktų. Aš asmeniškai jei ką nuotraukose koreguoju, tai nebent foną. Na, kažkada dar „žaidžiau“ ir su spalvom – įvairiai keičiau visos nuotraukos spalvą ar plaukų. Bet nei pridėti, nei atimti nieko nebandžiau Tiesiog esu kokia esu, kai ką pakeist galiu realiomis pastangomis, kitką gal nebent plastinėmis operacijomis (tik nematau prasmės ir noro – esu kokia esu). Patarimas visiems – Ir mažiau kreipkit dėmesį į išvaizdą, svarbiausia žmogaus vidus.