Su šypsena: pamokymai ir patarimai nuotakai, 1894 metai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaliamonXP 2009-10-21 11:11
Gal kas turi sovietinius patarimus vyrui ir moteriai? Kazkada teko girdet kazka is panasios tematikos Butu faina jei kas imestu
modis 2009-10-21 11:12
Jo chia ash ir iziuriu gimstamumo kontroles iranki. Daugelis patarimu labai primena shiuolaikinius anekdotus Beje visi patarimai labai efektyvus net ir shiulaikiniai moteriai. dabar tokie patarimai neaktualus del kontracepciniu priemoniu.
Otto 2009-10-21 11:46
Vieną teko girdėti; kai moteris nenori, ji turi pradėti pokalbį apie karą. Prisiminimai suveikdavo stipriau, negu seksas. Liūdnoka, nes žinau iširusių šeimų, kurių žmonos laikėsi straipsnyje minėtų taisyklių, dvidešimtame amžiuje. Nenumanau, gal iš tiesų jos jas skaitė?
Javax 2009-10-21 13:28
Man iš viso keistas tas socialinių santykių reiškinys, kai atrodo, jog moterims įskiepytas sekso vengimas. Aš manau, kad jei seksas būtų normalus dalykas, vyrai tikrai neieškotų moterų vien dėl sekso. Nes dabar dažnai būna taip, kad vyrams artimesnes pasidaro tos, kurios yra artimesnes lovoje. Taip išeina, jog vyrai neturi iš ko rinktis, nes žino, jog jei praras tą, galbūt neteks galimybės patenkinti poreikių (pasamonėje įrašytas poreikis pratęsti giminę). Tik kai į socialinius santykius ateis vienodas lyčių suvokimas apie seksualinius santykius, atsiras jų kokybė. O tai, kad tiek moterys, tiek vyrai vienodai trokšta sekso, galime stebėti gamtoje. Tik žmogus kažkodėl stengiasi užgožti savo troškimus paklusdamas tokioms kreivoms normoms, kurias tarp kitko sukūrė ne kas kitas, o pats žmogus. Neprivalome tikėti ir paklusti normoms, nes tai nėra įstatymai.
AA 2009-10-21 15:45
aina na... atsivėrė akys.pasirodo mano žmona iš 19 amžiaus.žiauru.jau netoli dešimtos metinės,bus visai pyzdiec.ką reiks daryt?
Tommix 2009-10-21 15:49
Vakar nakti zejau BBC dokumentika, apie vyru ir moteru skirtumus, viena is temu buvo potraukis, rode nemazai idomiu dalykus, vienas ju, kad galima pagal vaikistes foto, pagal sypsenas nustatyti kurie zmones bus sekmingesni, ir t.t. Pasirodo sypsenu beveik enimanoma suvaidinti, yra raumenu, kuriu tycia nepajudinsi ir nepadarysi tikros sypsenos ir pagal tai, kaip ir kokios buvo sypsenos, gali labai daug pasakyti apie zmogu, kox jis yra, kad ir po 20metu. Ir pagal tai pasakyti,kuri pora bus laiminga, kuri ne.
modis 2009-10-21 16:26
Aš nedrįsčiau taip teigti, nes visų pirma neesu moteris. Nespręsk apie jas iš savo vyriškos varpinės. Sry kad pakomentuosiu neįtema, bet buvo serjia Sout Park (zn durnas serialas) kur vienas tvirtino kad supranta kaip jaučiasi juodaodis užgauliojamas rasistiniais pasisakymais. O jis atsakydavo "You just dont get it". Manau tinkamas pasakymas ir tarp vyrų moterų
creator 2009-10-21 17:17
Oh my f**king god
Tommix 2009-10-21 17:23
KAs cia per mulkis raso, kad moteris irgi nori tiek sexo kaip vyrai?? Jam gal 5metai? Moterys, kurios nori tiek sexo-vadinamos paprastai - nimfomanemis. Moterys yra ta litis, kuri turi issirinkti geriausia patina is bandos, kuris pasirupins ja ir jos vaiko suagumu ir maitinimu. Vyras turi issirinkti ta, kuri atrodo labiausiia tinkama uzauginti palikuoni ir kuri yra vaisinga. Gamtoje net sukurtas mechanizma svyra laikyti prie moters 2-3 metus-tiek laiko vyksta dopamino gamyba ir sukelia meile didziule ir akluma kitai pusei, taip pora islieka 3metus ir per tiek laiko buna sukurtas palikuonis, ir vyras gali eiti vaisinti kitu (teoriskai, arba del prisirysimo liktu su tavo palikuoni pagimdziusiaja.). Taip yra gamtoje, mes tokie esame, o apsimetineti, jog mes zmones esam kazkokie protingi sutverymai, kurie neveikia prigimtis ir instinktai-tiesiog juokingai kvaila. VISKA lemia butent instinktai, ne sjie yra musu DNR, o DNR kuria smegenys, o smegenys mus valdo-va tau ir atsakymas i viska.
vyckas 2009-10-21 19:03
Toje pacioje gamtoje yra pavyzdziu kai pora kartu praleidzia visa savo gyvenima, dabar prisimenu tik kazkokios rusies paukscius, bet neabejoju, kad tokiu pavyzdziu yra ir daugiau. Toks gyvenimo budas gerai kai reikia uztikrint maksimalia rusies isgyvenimo galimybe, taciau zmonems to jau senai nebereikia daryti, todel nenustebciau, kad ir musu instinktai po truputi keiciasi.
Javax 2009-10-21 22:52
as ta ir pats suvokiu. bet turejau omeny, kad malonumas ir troskimas lygiai toks pats, tik retesnis del to, kad ciklai buna. tik del atseit "protingumo" moterys pamyne siuos savo malonumus del ko ir atsiranda kibirkstys del tokio lyciu skirtumo. paskui ir buna taip, kad is didelio asortimento moterys issirenka butent supuvusius fruktus nes kas belieka per savo riesta nosi. is tiesu baisu pagalvoti, kad taip sukure gamta. galejo ir geriau..