Benediktas Juodka: „ Gerą išsilavinimą lemia ne diplomas, o įgytos žinios”

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

blizzard 2009-11-17 14:04
tai taip išeina kad ir ne studojuodamas gali gaut darbą jeigu toje srityje turi talentą.. deja profesoriau aš 100% u= jus b82iau, bet dabar viskas kiek kitaip..
murmiuz 2009-11-17 14:45
niuuuu ne kiek gal zinios lemia, bet igyta patirtis ir gebejimas mastyti, nes zinias tai gali ant suoliuko su laptopu ant keliu gaut visas visas zmonijos, bet va atsirinkti tam savartyne kas tiesa, kas nelabai, o kas isvis nesamones tai jau gero isilavinimo reikalas. o kapseliai kurie mokosi tik del diplomo tai vistiek visa gyvenima vargsta kokiam darbe be perspektyvu, motyvacijos ir galimybes tobulet, su super idiotu virsininku, kuris tik ir taikosi tave isnaudot... )
Dainius2 2009-11-17 15:31
Man tai šiek tiek keista, tie profesoriai, per vosokias laidas ir interviu, retai kada pasako ką nors naujo ir reikšmingo. Nu aišku, šitas interviu ne tam skirtas būva, bet dažnai būna taip, kad kalba protingas, išsilavinęs žmogus apie visai Lietuvai aktualę problemą ir nepasako nieko naujo, o tik tai ką žmonės ir taip žino. Arba išvardyja vienos ar kitos srities problemas, bet nepasako nei iš kur jos kyla, kaip atkirti gerą daiktą nuo kičo ir, svarbiausia, ką daryti, kad tos problemos būtų išspręstos.
Nightbringer 2009-11-19 17:22
Tai reikia klausytis kokius jiems klausimus užduoda. Galvoji paklaus kokio profesorio ir jis tau genialų būda, kaip išlipti iš visų problemu pasakys?
Dainius2 2009-11-19 17:31
Ne, bet kai kaltina paprastus žmones, kad jie neišprusią, nebalsuoja už rimtus politikus, nesidomi rimtąja kultūra ar nėra patriotiški, o tuo tarpu patys nesiteikia paaiškinti, pavyzdžiui, kaip atskirti gerą meno kūrinį nuo kičo arba vidutinišką nuo gero, tai yra šiek tiek veidmainiška. Genialaus problemų sprendimo būdo iš jų nesitikiu, būtų malonu, kad bet kokį jo variantą pateiktų, kaip tai daro LLRI ekspertai. Kitaip sakant: nori laimėti loterijoje - nusipirk bilietą.