„Gali atgimti Čingischano imperija“. JAV Respublikonų partijoje „tiesiogine prasme įvyko perversmas“  ()

Andrejus Piontkovskis įsitikinęs, kad Joe Bideno opozicija sugebėjo atpažinti tikrąjį Putino vaidmenį, kurį jam parengė Kinijos valdžia. Respublikonai nebebandys palankiomis sąlygomis eiti į kompromisus su Kremliaus vadovu, nes jis pasirodė esąs pėstininkas Xi Jinpingo rankose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Andrejaus Piontkovskio dabartinių įvykių analizę, išsakytą interviu su Romanu Cimbaliuku, galite rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Žinomas politologas prieš pastarojo meto įvykius, susijusius su Kinija, išsakė JAV Respublikonų partijos poziciją: „Koks buvo anksčiau respublikonų požiūris? Svarbiausias strateginis mūsų priešas yra Kinija, todėl turime sutelkti dėmesį į karą su Kinija, tačiau Bidenas per daug laiko skiria karui tarp Rusijos ir Ukrainos. Tai yra Trumpo pozicija: mums reikėtų patraukti Putiną į savo pusę konflikte su Kinija, tačiau tam reikia su juo susitikti pusiaukelėje mums nereikšmingais, bet, pavyzdžiui, jam labai jautriais klausimais. Ukrainos klausimu“.

Andrejus Piontkovskis pabrėžė: „Respublikonai turėjo visiškai bjaurų požiūrį, bet dabar tiesiogine to žodžio prasme įvyko perversmas, kuris paveikė rinkimų kampanijos eigą. Jie pamatė, kad nėra Putino, kurį reikia patraukti į savo pusę. Yra Kinijos vasalas, kuris yra visiškai Kinijos kišenėje, o Kinija kuria naują Čingischano imperiją (Rusija, Iranas, Kinija – tai ta pati Eurazijos teritorija, kuri priklausė Čingischanui, kuri priklausė draugui Stalinui“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(62)
(4)
(58)

Komentarai ()