[ŽT] „Suradau bendrą kalbą su Putinu“. Trumpas paskelbė, kuo baigsis karas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-04-04 14:24
Hmz 2023-04-04 15:24
Kažkas tipo "Aš žinau, kaip viską sutvarkyti, bet niekam nesakysiu, jei manęs neišrinksit"
Benediktas 2023-04-04 15:29
Kai tik užpuolė Rusija Ukrainą. Pirmomis dienomis Trumpas sakė, kad tai genialus Putino žingsnis.
kestutisz 2023-04-04 15:30
Na, jis absoliučiai teisus - jis gi karo nenorėjo, jam reikalinga buvo tik ta 3 dienų specobosracija kuri pasibaigtų taip kaip suplanavo :) Tiesiog "taikos" supratimas kitoks.
Benediktas 2023-04-04 15:35
Ką užgrobiau iki dabar - atiduokit man. Putinas taip vadiną derybas, po kurių "būtų" taika. Realiai tai yra banditizmas ir Trumpas tai palaiko, nes jis yra Kremliaus agentas užaugintas Amerikoje ir iškeltas į prezidentus.
immortallt 2023-04-04 15:46
Na jis nėra užaugintas maskolių, tik jiems parankus idiotas. Taip, jis idiotas. Nes jis mato tik tai ko nori, ir tada niekas nesvarbu. Elgiasi chamiškai, turi daug pinigų, ir tvarkosi neteisėtais būdais, bet užtenka proto daryti viską taip, kad parišti neina. Tai yra sukasi. O simpatizuoja, nes putleris sugebėjo valdžią sukoncentruoti savo rankose. Taip ir pats norėjo padaryti, nepavyko.
Laurynas19 2023-04-04 15:59
Tu tikrai trolis esi. Nuomonės formuotojas kažkoks, arba tiesiog atsilikęs.... Visų pirma. Tu žinai, kad iš konteksto tai ištraukei. Antra: Trumpas pats sakė putinui tu negali įsiveržti į Ukrainą. Trečia: jis sakė neleistų Putinui daugiau nei karto kliedėti dėl Branduolinio ginklo. Ketvirta: tu gali įvertinti priešo gebėjimus, ir taktinius veiksmus. bet tai nereiškia jog jį palaikai. p.s Kadangi čia ***** forumas, tai pasakau, aš nepalaikau nei Trumpo nei Putino, tik sakau kaip yra be naratyvo kišimo.
Benediktas 2023-04-04 16:38
Tavęs pasiklausius, tai ir Rusija auka ir Trumpas mldc. Tai kas kaltas? Bidenas? Ukraina?
Gyleks 2023-04-04 17:22
Kažkoks KOSTMOSAS. Nebesuprantu, čia gal kažkokia nauja mada atėjo? Visi paliegeliai pensininkai seniai, kurie bent kartą pasedejo prezidento poste grasina, branduoliniu karu. Krišenos, jums gyditis reikia
Laurynas19 2023-04-04 17:33
Nemanau, kad tu bandai ar bandei kadanors tiesios ieškoti tavo modelis: TV3, LRT , BBC pasakė -> čia tiesa -> einu ieškoti ir durniais vadinti tuos kurie kitaip mano. Ir nesakyk kad ne. niekad nebandei, nepriklausomai informacijos ieškoti ir savo nuomonės formuoti, nes nu per sudėtinga tiek ieškoti, itek turėti ne standartinę nuomonę. Papasakok man, kaip Bidenas susijęs su Ukraina, nuo 2014m. Išknisk visą internetą vietoj netflix show žiūrėjimo, paskaityk, pažiūrėk, pamastyk ir pasakyk savo nuomonę P.S kadangi čia ***** forumas. Tai aš tiksliai nieko nežinau, ir nepalaiku Trumpo ar tuolabiau Putino ar karo . Čia ir taip aišku. bet reikia pasakyti.
Benediktas 2023-04-04 17:43
Tai apsviesk mus visus. Idek nuorodas is kur imi TIKRA informacija. Suzinosim gal, kad senukas Baidenas isake Putinui uzpult Ukraina. Ar cia uzdrausta info, uz kuria tave gali pasodint? Gal Putinas ir SI visai mieli zmones tik CNN juos baubais padare. Foruma daug kas lankos, kad pades tavo informacija kazkam, dek linkus i laisva spauda.
mixed 2023-04-04 18:55
eilinis trololo as zinau, bet jus susiraskit patys visa informacija..
mindaugas.vaitiekūnas 2023-04-04 20:47
Kažkada žiūrėjau Noelio (youtube - noeliukas) video, kaip jis "peržiūrėjo" Jordan Peterson video apie Putiną ir Rusiją, ir paskui iš konteksto išsikerpa tam tikras eilutes ir kritikuoja J.P. prikaišiodamas jam nebūtus dalykus. Galiausiai komentaruose dar kažkas padėkoja Noeliui, kad parodė tikrąjį J.P. veidą. Nors iš tiesų pačioje J.P. video pradžioje jis išsako savo poziciją apie šį karą, bet vėliau vis tiek Noeliui tai netrukdo prikišti atvirkštinį variantą. Jeigu J.P. pasako, kad Putinas yra praktikuojantis krikščionis, tai Noelis išsireiškia, kad jis pasak J.P. yra doras krikščionis Noriu pasakyti, kad kai kurie žmonės dar net nesupranta žodžių reikšmių - išgirsta kažką ir iš karto susieja su dalykais, kurie jiems atrodo yra geriausias pavyzdys, pvz. jei krikščionis, tai jau būtinai doras (nors Biblija buvo apie nuodėmę), jeigu protingas, tai tipo geras (nors mistinė būtybė velnias taip pat protingas/gudrus)...
Benediktas 2023-04-04 21:03
Laurynai, būtų puiku sulaukti iš tavęs linkų apie tikrąsias karo priežastis. Mindaugas irgi sako, kad viskas ne taip vienareikšmiška. Gal iš tikrųjų Rusija auka, o Bidenas laiko Putina už vadelių ir įsakė pulti Ukrainą? Trumpas nirėjo tai sustabdyti, bet Baidenas suklastojo rinkimus. Baidenas su demokratais nori užvaldyti pasaulį ir padaryti mus vergais?
mindaugas.vaitiekūnas 2023-04-04 21:13
Gal tu eik kartu su tuo Putinu į tą patį skyrių šizofrenijos gydytis
Benediktas 2023-04-04 21:25
Ką Mindaugai prieš tai buvusiu postu norėjai pasakyti? Kad situacija yra kitokia, nei straipsnis pateikia, kur aš cituoju Trumpo citatas. Ar kas?
mindaugas.vaitiekūnas 2023-04-04 21:44
Norėjau pasakyti, kad kai kurie iš čia esančių nesupranta žodžių reikšmių ir minusuoja bei smerkia Laurynas19 už bandymą paaiškinti jūsų nesusipratimo lygį. O konkrečiai tau sakau, kad tu susigalvoji kažką kvailo ir reikalauji iš kitų dėmesio tam kvailumui patvirtinti ar paneigti, kaip kad: "" Nu b*, tai gal Baidenas ropliažmogių rasei priklauso, kilusiai iš Tėjos civilizacijos ir susidūrimo su Žeme metu pasėjo čia šventąją Baideno sėklą. Ir dabar po 4.5 mlrd. metų turim va individą, pasiruošusį mus visus pavergti ir užvaldyti, kad dar po 4 mlrd. metų būtume jo kariai prieš žvynažmogių rasę
mindaugas.vaitiekūnas 2023-04-04 21:47
Žodžiu pasiklausyk protingo bičo ir pritaikyk tas žinias sau, kad užkirstum kelią tam, kur šiuo metu link eini. https://www.youtube.com/watch?v=DFAclB1yfK8
Benediktas 2023-04-04 21:48
Tiesiog Laurynas sako, kad žino tiesą, ir viskas yra vos ne atvirkščiai nei aš galvoju. Tai norisi, kad jis duotų šaltinius iš kur semiasi žinių. Ar viskas tik Lauryno galvoje - tada tai niekuo nesiskiria nuo to, ką aš ekspromtu sugalvojau. Aš pabandžiau padaryti viską atvirkščiai, nei aš galvoju pateikti. Laurynai, pateik laisvos spaudos linkų, prašau.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-04-04 22:10
Aš sunkiai suvokiu apie ką tu kalbi Laurynas19 nesakė, kad "žino tiesą". Jis tau pateikė šiuos faktus, kurie yra plačiai nuskambėję (net ir t.lt): "Antra: Trumpas pats sakė putinui tu negali įsiveržti į Ukrainą. Trečia: jis sakė neleistų Putinui daugiau nei karto kliedėti dėl Branduolinio ginklo. Ketvirta: tu gali įvertinti priešo gebėjimus, ir taktinius veiksmus. bet tai nereiškia jog jį palaikai." Toliau jis tau pasiūlė ieškotis informacijos pačiam, o ne "sugerti vienintelę TV tiesą". Ir šitas jo pasiūlymas turi vigubą prasmę: 1. Tu atrandi kitus informacijos šaltinius, kur galima pateikiama kitokio lygio informacija; 2. Tu ėmiesi veiksmo. Bet vietoje to, kad pasinaudotum jo pasiūlymu, tu pradedi pats iš jo reikalauti, kad darbą jis atliktų už tave Lauryno mąstymo modelis yra daugiau kaip mokslininko/inžinieriaus/programuotojo, o tu šiuo atveju mąstai kaip "špargalkė" - tegul čia kas nors užrašo tai, ką reikia žinoti.