„Kremliuje bus valdžios perdavimas“. Ką slepia Putinas  ()

Daugelis analitikų mano, kad de facto valdžios perdavimas Rusijoje jau prasidėjo, tačiau visi vardija skirtingus vardus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dažniausias vardas yra artimiausio Putino sąjungininko Dmitrijaus Patruševo sūnus, dabar užimantis žemės ūkio ministro pareigas. Savo ruožtu politologas ir karo ekspertas Dmitrijus Snegiriovas teigė, kad šiuo metu kitas Rusijos Federacijos prezidentas gali būti kažkoks ministras, ir nebūtinai labai girdimas žiniasklaidoje, bet, kad ir kas jis būtų, jo vardas bus paslaptyje iki paskutinės minutės.

Tokią nuomonę analitikas išreiškė interviu, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Visiting Gordon“.

„Valdžios perdavimas įvyks bet kuriuo atveju, – sakė Snegiriovas. – Tačiau tuo pat metu įpėdinis bus kruopščiai apsaugotas nuo galimos Vakarų partnerių kritikos ugnies.“

Tada ekspertas pateikė Chruščiovo pavyzdį. Po Stalino mirties jo galimi įpėdiniai buvo Molotovas, Malenkovas, Berija, tai yra daugiau „sunkiasvoriai“ politikai nei tikrai į valdžią pretendavęs Chruščiovas. Bet galų gale pasirodė Nikita Sergejevičius ir užėmė TSKP Centrinio komiteto pirmojo sekretoriaus postą.

 

„Ir kai kalbame apie galimą Putino įpėdinį, diktatorius jį išsaugos inkognito režimu iki paskutinės akimirkos. Tai neleis Vakarų šalims ir Vakarų žvalgybos tarnyboms niveliuoti paties valdžios perdavimo fakto ir atitinkamai rasti galimybių paveikti šį įpėdinį“, – paaiškino Snegiriovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(19)
(-17)

Komentarai ()