„Rezidencijoje yra neįgaliojo vežimėlis ir be darbo jis nestovi“. „General SVR“ paskelbė, kokio masto spektaklį vaidina Putinas  ()

„General SVR“ paskelbė, kokio masto spektaklį vaidina Putinas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Telegram“ kanalas „General SVR“ skelbia, kokio masto spektaklį vaidina Putinas.

„Mieli kanalo prenumeratoriai ir svečiai! Tulos regionas tampa mėgstama Rusijos prezidento Vladimiro Putino, tiksliau, ne tik prezidento, bet ir į Putiną panašaus žmogaus, vizitų vieta.

Tulos srities gubernatorius Aleksejus Diuminas yra vienas iš nedaugelio žmonių, išmanančių darbo su prezidento dubleriu „mechanizmus“.

Padedamas Diumino, prezidentas gali palyginti saugiai ir nepastebimai pasikeisti su dubleriu, asmeniškai bendrauti tik su patikimais žmonėmis, o atviriems renginiams ir bendravimui „su bet kuo“, pavyzdžiui, su gamyklos  „Tulazheldormash“ atstovais, jie paleidžia dublerį.

Vaikščioti per traukinio kajutes ir apžiūrinėti cechus, klausytis gamyklos vadovybės nesąmonių – tokiai veiklai jie paleidžia dublerį.

Dubleris, kitaip nei originalas, yra gana linksmas ir kasdien po valandą praleidžia ant bėgimo takelio ir baseine. Pačiam Putinui net gana trumpi judesiai didesniu nei kilometro atstumu yra sunkūs.

Prezidento rezidencijose yra neįgaliojo vežimėlis ir be darbo jis nestovi. Jis naudojamas, kai Putinui ypač sunku.

 

Putinui Tuloje tikrai patogu, tačiau nepaisant to, kad su Aleksejumi Diuminu bendrauja su dideliu malonumu, prezidentas jokiu formatu nesvarsto planų pastarojo paaukštinti pareigose.

Užvakar Putinas vaizdo ryšiu priminė apie Valstybės Tarybos egzistavimą, kurio prezidiumo posėdį prezidentas surengė. Valstybės tarybos vaidmens Putinas kol kas aiškiai neapibrėžė, o karts nuo karto iškylantys planai, kaip padidinti šio organo įtaką, lieka planuose.

Valdžios sistema Rusijoje, pastatyta vadovaujant Putinui, jam visiškai tinka ir bet koks stiprinimas ar silpnėjimas gali tik sužlugdyti šią sistemą, bet (!) tik tol, kol jis sugebės asmeniškai dalyvauti šalies valdyme ir parodyti save, jei ne viešai, tai bent jau oficialiuose renginiuose ir eteryje.

 

Kai tik prezidento sveikata pasidaro tokia silpna, kad gali savaitei ar ilgiau dingti iš šalies gyvenimo, vargu ar jis turės kitokį pasirinkimą, kaip tik kai kuriuos savo įgaliojimus deleguoti kolegialiems organams.

Žinoma, yra dubleris, bet jis tikrai ilgai nežais, tai jau pavojinga.

Taigi, prezidentas tamposi su Valstybės taryba, kaip galimybe, kurią kol kas atideda į šalį“, – rašo „General SVR“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(27)
(-13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: