Tai, ką padarė Muskas, sukėlė naują skandalą. „Daro viską, ką diktatorius jam liepia“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

cave_dweller 2023-05-18 09:48
Jau tik nereikia, pamiršot kiek kryptingos(pagrinde prieš respublikonus, kritikuojančius demokratų vykdomą vertybinę politiką, BLM ir t.t.) cenzūros buvo per praeitus JAV prezidento rinkimus ir po jų, dar iki Musko Twitter įsigyjimo. Tie patys, kurie naudodamiesi Twitter užsiiminėjo cenzūra, dabar cype, kad Twitter užsiima cenzūra Pikta, kad nebe jie tai daro, belieka spygauti. Musk daro daug kontroversiškų sprendimų, bet nereikia apsimetinėti, kad tai nevyko anksčiau, esant kitam savininkui. Vyko ir dar didesniais mastais.
Benediktas 2023-05-18 09:56
Pilna mano senų postų, kur tar prieš Twitter pirkimą sakiau, kad bus panašiai, nes Muskas sėdi Trumpo, o tai reiškia ir Putino, bei kitų diktatorių ši*noje. Jis žinoma to galėtų laisvai nedaryti, nes turtingas ir įtakingas, bet tai jo pasirinkimas, renkasi savo noru jų pusę. Ir žinoma, turi finansinių naudų. Bet tada gaunasi, kad parsiduoda diktatoriams už pinigus. Labai nedera jo technologinio progreso siekimas ir diktatoriai, kurie regresuoja savo šalis. Labai sumažėjo pas Muską etikos ir moralės, jei tokie dalykai buvo. Jis mato kad raketos reikalingos žmonijai ateityje, žalioji energetika, bet užsimerkia į tai, ką daro diktatūros su žmonėmis. Dviveidiška veikla, dvigubi standartai.
arachnotoaster 2023-05-18 10:05
Ką vartoji? Po kiek gauni?
Benediktas 2023-05-18 10:11
Ką reikia vartot, kad to nematyt?
immortallt 2023-05-18 11:45
Klijus.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-05-18 12:51
Tiesiog "nostalgija" tokiems bajeriams. Paauglystėj irgi taip sakydavom, o tai buvo prieš 20+ metų. Tai jei čia krūtai jis bando pasirodyt, tai gal daugiau ATSILIKĘS gavosi. Tik nežinau ar tas atsilikimas čia daugiau su laiku susijęs ar su protu Kas liečia Musk'ą, tai man apskritai jo ta sąvybė nuolat tweet'inti labai mažvaikiškai atrodo. Bet iš kitos pusės gal ir gerai, kad jis tokią turi - sekantis jo konkurentas turės čia pranašumą
Darius995 2023-05-18 14:18
Akivaizdu, kad Muskui žodžio laisvė svarbi tik tol, kol cenzūruojamas jis pats. Tai yra normalu, dauguma žmonių taip daro. Dėl to kelia žavesį Voltero mintis "Aš galiu nesutikti su tuo, ką sakote, bet esu pasiruošęs iki mirties ginti jūsų teisę tai išsakyti".