[ŽT] „FSB norėjo perduoti valdžią.“ Skelbiama, kas pakeis Putiną (Video)  ()

Po „Wagner“ savininko Jevgenijaus Prigožino maišto Rusijoje prapuolė Vladimiro Putino sakralumas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak kai kurių viešai neatskleistų asmenų, valdžią agresoriaus šalyje norėta perduoti naujam asmeniui - Dmitrijui Patruševui, Nikolajaus Patruševo sūnui.

Tai „24 kanalui“ sakė 2020–2021 m. Ukrainos užsienio žvalgybos tarnybos vadovas, 2015–2016 m. Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausios žvalgybos valdybos vadovas generolas leitenantas Valerijus Kondratiukas. Pasak jo, D. Patruševas jaunesnysis buvo paaukštintas nesant ypatingų jo laimėjimų.

Valerijus Kondratiukas pažymėjo, kad FSB stengsis ateityje užkirsti kelią tokiems maištams, bet norės perduoti valdžią per „šaltą užgrobimą“. Tai yra, šiame etape susilpnins visus kandidatus ir perduos valdžią tarnybos išrinktam asmeniui.

Remiantis preliminaria viešai neatskleista informacija, tokiu asmeniu buvo laikomas N. Patruševo sūnus Dmitrijus, kuris buvo paaukštintas, nesant jo didelių, kaip valstybės veikėjo, laimėjimų. Šiandien jis eina žemės ūkio ministro pareigas, pabrėžė V. Kondratiukas.

 

Buvęs GUR vadovas teigė, kad Dmitrijus Patruševas padeda „uždengti“ įvairias bylas, spręsti korupcijos klausimus, apie tai Rusijoje žino visi. Todėl šaliai agresorei tai nėra pats geriausias pasirinkimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(7)
(1)

Komentarai ()