„Kito kelio nėra!“ Ukraina gali pradėti dar neregėtą medžioklę ir keršyti (Video)  ()

Buvęs parlamentaras Boryslavas Bereza paaiškino, kad nėra jokio teisinio būdo patraukti atsakomybėn asmenis, atsakingus už Kachovkos tragediją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos politikas Boryslavas Bereza į tai, kas nutiko Kachovkos hidroelektrinėje, reagavo emocingu pareiškimu. Tinklaraštininkas ir politikas ragino sukurti specialią struktūrą, kuri surastų tuos, kurie sprogdino Kachovkos rezervuarą ir juos likviduotų tiesiogine to žodžio prasme. Buvęs parlamentaras nemato teisinių būdų nubausti šiuos žmones.

Interviu su Boryslavu Bereza televizijos kanalui „Pryamiy“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos valstybės veikėjas papasakojo, kaip Ukraina gali įrodyti, kad nedalyvavo susprogdinant hidroelektrinę: „Vakar pasirodė informacija: JAV turi įrodymų, jog tai padarė Rusija (amerikos žvalgyba turi tokius įrodymus). Svarbiausia, kad būtų įvardinti ir nubausti tie, kurie dalyvavo šioje istorijoje.

Bet kaltininkų nubaudimo eiga  labai komplikuota. Šie žmonės negali būti nubausti teisiniu būdu, nes jie (daugiau nei 100%) niekada neišvyks iš Rusijos Federacijos teritorijos.“

Boryslavas Bereza, kalbėdamas apie tai, kaip atsilyginti už katastrofos žalą aplinkai Nova Kachovkoje, pasiūlė taip: „Noriu prisiminti Miuncheno olimpinių žaidynių istoriją, kai palestiniečių organizacija „Juodasis rugsėjis“ užpuolė Izraelio komandą ir nužudė kelis sportininkus. Tada Golda Meir nusprendė, kad įstatymai įstatymais, bet „siųsk berniukus“. Taip ji pasakė. Tai istorinė frazė.

 

Vienintelis, kuris pabėgo, yra Yasseras Arafatas. Ką aš turiu omenyje? Mums reikia struktūros ir mums reikia siųsti „berniukų“ komandą. Kito kelio nėra. Jei norime, kad jie būtų nubausti, o kiti suprastų, kas su jais atsitiks, tada turime tik vieną variantą: sudeginti šitą šlykštynę raudonai įkaitusia geležimi.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: