Rusijoje prasideda beprotybė. „Visi prieš visus“  ()

Vaikai rašo skundus prieš savo mokytojus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos mokymo įstaigose vis dažniau rašomi skundai, be to, rašo „visi prieš visus“.

Apie tai skelbia Rusijos „Telegram“ kanalas „Mes galime paaiškinti“.

Pyt Jache mokyklos direktorė policijai apskundė mokinės šeimą dėl jos šukuosenos. Vadovės pasmerkimas dėl mėlynos ir geltonos spalvos kaspinėlių mergaitės plaukuose išprovokavo tiriamąjį patikrinimą moksleivės tėvų bute.

Vaikai taip pat rašo skundus prieš savo mokytojus. Taigi, Penzoje moksleiviai parašė pranešimą apie mokytoją dėl jos pasakytų žodžių - „mes esame atstumtoji šalis, mes esame Šiaurės Korėja“. Pagal straipsnį „apie netiesą“ mokytojai skirta 5 metų lygtinė bausmė ir 3 metų draudimas mokytojauti.

Anglų kalbos mokytoja Korsakovo mieste buvo nubausta 30 000 rublių bauda už šmeižtą, kai vienas mokinių užfiksavo jos antikarinius pasisakymus ir perdavė juos policijai.

Tuo pačiu metu mokytojai rašo skundus apie vaikus.

„Mokykla Nekrasovkoje“ direktorė Vidaus reikalų ministerijai apskundė penktokę, kuri savo „avatarą“ papuošė geltonomis ir mėlynomis gėlėmis ir klasėje pradėjo apklausą apie taiką. Mergina tiesiai iš pamokų buvo nuvežta į policiją.

 

Ir moksleivių tėvai paeiliui rašo skundus mokytojams. Kursko srityje socialinių mokslų mokytojai buvo surašytas protokolas „dėl kariuomenės diskreditavimo“ pagal dešimtokės skundą. Mokytojos „nepageidaujamus“ pasisakymus moksleivis įrašė į diktofoną, įrašą perdavė tėvams, o šie sukurpė pareiškimą.

Atsakydami į tai, mokytojai rašo skundus moksleivių tėvams. Taigi penktokės Varios mama iš Maskvos buvo apkaltinta „netinkamu nepilnamečių auklėjimo pareigų atlikimu“, nes jos dukra nedalyvavo „pokalbiuose apie svarbius dalykus“. Vyr. mokytojas ir direktorius kreipėsi į policiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(2)
(32)

Komentarai ()