„Geriu raminamuosius. Mus sutraiškys kaip amarus.“ Neįtikėtina, ką prieš mirtį paskelbė Rusijos viceministras  ()

Rusijos Federacijos mokslo viceministras ir dainininkės Dianos Gurckajos vyras Piotras Kučerenka mirė lėktuve, grįždamas iš verslo kelionės Kuboje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 20 d. 46 metų Piotras Kučerenka susirgo lėktuve, grįždamas iš Kubos į Rusiją. Valdžia nusprendė skubiai išlaipinti jį Stavropolio teritorijoje, tačiau gydytojams pareigūno išgelbėti nepavyko.

Žurnalistas, scenaristas ir režisierius Romanas Super, kuris paliko Rusijos Federaciją netrukus po V. Putino „SVO“ pradžios, rašė, kad likus kelioms dienoms iki priverstinės emigracijos susitiko su P. Kučerenka, su kuriuo palaikė draugiškus santykius. Pareigūnas pakvietė jį į savo kabinetą, kur jie atvirai pasikalbėjo. R. Super sakė nusprendęs išvykti iš Rusijos, dėl ko D. Gurckajos vyras jį palaikė, ir rekomendavo pasiimti visą šeimą.

„Pasitraukite kuo greičiau. Jūs neįsivaizduojate mūsų valstybės žiaurumo laipsnio. Po metų jūs visiškai nepažinsite Rusijos“, - sakė P. Kučerenka. Paklaustas, kodėl jis pats lieka Rusijos Federacijoje, jis atsakė, kad nieko negali padaryti. Agentūra atėmė iš jo pasą, ir mažai tikėtina, kad civilizuotos šalys mielai jį priims, atsižvelgiant į paskutinę darbo vietą.

 

„Geriu antidepresantus ir trankviliantus vienu metu. Saujomis. Ir tai nelabai padeda. Nedaug miegu. Jaučiuosi siaubingai. Mes visi esame paimti įkaitais. Niekas nieko negali pasakyti. Tuoj mus sutraiškys kaip amarus. Gelbėk savus“, - sakė RF švietimo viceministras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(2)
(51)

Komentarai ()