[ŽT] Neįtikėtina žinia. Sakartvelas atveria rusams kelią į Prancūziją  (2)

Sakartvelo aviakompanija „Georgian Airways“ pradeda tranzitinius skrydžius per Tbilisį iš Maskvos į Nicą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sakartvelas iškeitė okupuotas teritorijas į Rusijos Federacijos pinigus – sprendimas priimtas. Šalies valdžia padės be patikimos aviacijos likusiems Rusijos Federacijos piliečiams be problemų skristi pailsėti Žydrojoje pakrantėje. Nuo liepos 5 dienos rusams bus atidarytas skrydis į Prancūziją.  

Sakartvelo oro linijų bendrovės „Georgian Airways“, kuriai taikomos Ukrainos sankcijos, svetainėje jau galima užsisakyti bilietus Maskva-Tbilisis-Nica. Kaina svyruoja nuo 534 USD iki 631 USD.

Prieš 15 metų Rusija užėmė 20% Sakartvelo teritorijos, užgrobė Pietų Osetiją ir Abchaziją.

Tbilisis primygtinai reikalavo Rusijos karių išvedimo iš šių regionų, tačiau Kremlius pripažino respublikų „nepriklausomybę“, sakydamas, kad Sakartvelo valdžios reikalavimas esą nebeaktualus. Kaip ir Donbaso atveju, V. Putinas ir jo komanda bandė susodinti oficialios Sakartvelo vyriausybės atstovus prie derybų stalo su okupuotų teritorijų separatistais, kad įteisintų jų valdžią.  

 

Dabar Tbilisis daro verslą su Maskva, faktiškai sutinka „parduoti“ Pietų Osetiją ir Abchaziją mainais į pajamas iš vykdomų skrydžių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(39)
(-34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: