[ŽT] Liudininkai šokiruoti. Skelbiama, ką Vengrijos „Wizz Air“ išdarinėjo su Ukrainos gynėju  ()

Vengrijos aviakompanija „Wizz Air“ iš lėktuvo išvarė iš Tel Avivo į Varšuvą skridusį Ukrainos karį su amputuota koja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vengrijos „Wizz Air“ tyčiojosi iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veterano 1,5 valandos, o paskui išvarė iš lėktuvo. Remiantis žiniasklaidos pranešimais, vyras skrido namo į Ukrainą, tačiau dėl protezo negalėjo atsisėsti.

Jis įspėjo įgulą apie problemą, tačiau ji nusprendė, kad geriausia išeitis iš situacijos būtų neleisti gynėjui skristi. „Wizz Air“ vėliau atsiprašė, tačiau įgulos veiksmą pavadino „būtinu sprendimu“.

„Jei yra kokių nors požymių, kad keleivio sveikatos būklė gali kelti pavojų skrydžio metu, privalome atsisakyti įlaipinimo“, – teigia bendrovė ir pažymi, kad sveikatos problemų turintis keleivis turi skristi kartu su asmeniu, kuris prireikus gali suteikti jam kvalifikuotą pagalbą.

 

Liudininkai buvo šokiruoti ekipažo elgesio. Anot jų, gynėjas buvo priverstas pusantros valandos stovėti kampe, jam net nepasiūlius kėdės, jis buvo apkaltintas neadekvatumu, jo teirautasi, ką naudoja, su juo bendravo itin nemandagiai. Dėl to jis parkrito ir susimušė rankas, o vėliau buvo tiesiog išspirtas.

Bendrovė teigia, kad Ukrainos kariškiui buvo suteiktas vanduo ir vieta atsisėsti, kad jis galėtų laukti oro uosto darbuotojų pagalbos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(40)
(-32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: