Netikėti įvykiai. Rusijoje smogta Ukrainos išdavikams (Video)  ()

Kremliaus propaganda pradėjo kampaniją prieš ukrainiečių kolaborantus, kurie perėjo į Rusijos pusę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jie dar mums nurodinėja“, - laidoje pas V. Solovjovą pradėta persekioti Ukrainos išdavikus O. Carevą ir T. Montjan.  Atsižvelgiant į karines nesėkmes Rusijos Federacijoje, prasidėjo „ekstremalų“ paieškos.

O Ukrainos kolaborantai, perėję į Rusijos pusę, buvo vieni pirmųjų, kurie pateko į akiratį. Žinomas Rusijos Z-laidų vedėjas, propagandos kanalo „Solovyov LIVE“ darbuotojas Borisas Jakemenko viešai apkaltino Ukrainos išdavikus Tatjaną Montjan ir Olegą Carevą vykdant antirusišką propagandą.

Laidos ištrauką rasite „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Borisas Jakemenko pateikė ieškinį kolaborantei T. Montjan dėl abejonių, ar Rusijos armija sugebės sulaikyti okupuotą Donecką. Kalbant apie O. Carevą, propagandistui nepatiko jo pasakojimai apie tai, kaip gerai buvo Ukrainos Dniepre, kol Rusijos kariuomenė nepradėjo šaudyti į jį raketomis.

„Pas mus aktyviai lankosi žmonės, kurie neseniai šoko Maidane, šlovino Ukrainos ginkluotąsias pajėgas, rėmė Rusijoje uždraustą „Azovą“, kurie šiandien netikėtai pasirodė esą ne tik mūsų šalies patriotai, bet ir nurodantys mums, kokiems reikia būti patriotams... Kartu pasirodė ir metodai, pagal kuriuos visi elgėsi 90-aisiais. Šis įžūlumas, noras įsitrinti nerandant savo nišos, o užimti svetimą, išstumiant asmenį, kuriam ji priklauso“ - skundėsi Kremliaus propagandistas.

 

Akivaizdu, kad Ukrainos perbėgėliai Rusijoje netapo savais. Rusijos šovinistai, šiandien formuojantys politiką Rusijos Federacijoje, laiko juos antrarūšiais žmonėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(0)
(45)

Komentarai ()