Atskleistos juodos Lukašenkos paslaptys  ()

Aliaksandras Lukašenka išpažįsta tradicines šeimos vertybes, tačiau iš tikrųjų jis toli gražu nėra idealus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors vis dar turi teisėtą žmoną, jis nuolat keičia meilužes, praneša „24 kanalas“, remdamasis „Obozrevatel“.

Pasiskelbęs Baltarusijos prezidentu Aliaksandras Lukašenka į santuoką, matyt, žiūri labai paprastai. Be to, kaip įtariama, jis slepia dar vieną sūnų, tačiau tai jau ne pirmas kartas, kai jis slepia kurį nors iš savo įpėdinių.

Iš viso save Baltarusijos prezidentu pasiskelbęs A. Lukašenka turi tris vaikus. Garsiausias iš jų – jauniausiasis Kolenka. Jam pavyko tapti tėvo favoritu.

Tačiau kas yra jauniausiojo Aliaksandro Lukašenkos sūnaus motina, nėra žinoma. Kai kurių žiniasklaidos priemonių teigimu, jį pagimdė iš Bresto kilusi Irina Abelskaja. Tuo metu, kai gimė Kolia, jai buvo 29 metai, o diktatoriui – 50. Po pirmųjų rinkimų Abelskaja ėjo prezidento asmeninės gydytojos pareigas.

Netrukus būtent ji nuolat lydėjo „bulvių fiurerį“ visuose viešuose renginiuose ir oficialiuose susitikimuose. 2001 m. moteris buvo paaukštinta į Prezidento reikalų valdybos ligoninės vyriausiosios gydytojos pareigas, o jos motina Liudmila Postojalko buvo paskirta sveikatos apsaugos ministre. Vėliau Lukašenka savo trečiojo sūnaus motiną net apdovanojo Garbės ordinu.

Aliaksandras Lukašenka turi oficialią žmoną Galiną Rodionovną. Jie jau seniai negyvena kartu, tačiau save Baltarusijos prezidentu vadinantis A. Lukašenka „nemato prasmės“ išsiskirti.

Vienu metu porą siejo gana audringas romanas, tačiau iki pirmosios inauguracijos Baltarusijos prezidento poste jų santykiai atvėso. Paskutinį kartą kartu jie buvo pastebėti 1994 m. per vizitą Izraelyje. Tais metais Lukašenka pirmą kartą tapo prezidentu. Vadinasi, sutuoktiniai, jei juos galima taip pavadinti, jau beveik 30 metų gyvena atskirai ir nepalaiko ryšių. Įdomu tai, kad Baltarusijos diktatorius išpažįsta tradicines šeimos vertybes, tačiau, atrodo, kad jam iki jų toli.

Pora turi du vaikus – Viktorą ir Dmitrijų.

2007 m. šalia Baltarusijos diktatoriaus nuolat buvo pastebima dainininkė Irina Dorofejeva. Po susitikimo su prezidentu dainininkės karjera, kaip ir buvo galima tikėtis, šovė į viršų.

Moteris lydėjo prezidentą visuose viešuose renginiuose, gyveno prezidento rezidencijoje per „Slavianskij bazar“ Vitebske, o gimtadienio proga Lukašenkai dovanoja dainą: „Angel moj nesravnennyj, nezemnoj i nerealnyj“ (rus. „Ангел мой несравненный, неземной и нереальный“). Atsakydamas diktatorius iš televizijos ekrano pasveikino dainininkę su gimtadieniu.

 

Tačiau labai greitai Lukašenka dėmesį nukreipė į 18-metę dainininkę ir aktorę Martą Golubevą. Ji šoko su prezidentu per Nepriklausomybės dieną 2008 m. Ir „Mis Baltarusija-2016“ konkurse Marta sėdėjo valstybės vadovo dešinėje.

Tačiau kitoje pusėje sėdėjo kita diktatoriaus favoritė – laidos „Belteleradiokompanijos“ vedėja Polina Šuba. Anksčiau ji kartu su Lukašenka pasirodė pasaulio ledo ritulio čempionato rungtynėse Minske. O per pirmąjį Vienos pokylį Baltarusijoje Aliaksandras Grigorjevičius su ja šoko valsą.

Kaip ir tikėtasi, po susitikimo su Aliaksandru Lukašenka jos karjera taip pat kilo aukštyn. Ji yra dirbusi ir modeliu, ir televizijos laidų vedėja pažangiuose kanaluose. Ji taip pat buvo apdovanota „Televeršina“ apdovanojimu kaip geriausia kasdienių žinių laidų vedėja.

Po Polinos sekė 21 metų Vitebsko studentė Kristina Nevero. Ji laimėjo grožio konkursą „Pavasario karalienė 2016“ Vitebske, kurį organizavo Baltarusijos respublikinė jaunimo sąjunga, Švietimo ministerija ir Nacionalinė grožio mokykla. Kita mergina, kuri ne kartą buvo pastebėta šalia Lukašenkos, yra Alina Roskač. Beje, jis ją taip pat pastebėjo grožio konkurse.

 

Beje, Lukašenka taip pat turėjo favoritę tarp darbuotojų moterų. Ji buvo Darja Šmanaj. Baltarusijos prezidentas sakydavo, kad ji buvo „per daug graži“. Ji lydėdavo „bulvių fiurerį“ oficialiuose priėmimuose, sporto ir kultūros renginiuose.

Žiniasklaidą labiausiai domina Marija Vasiljevič, naujausia Lukašenkos favoritė. Jis tradiciškai ją „pasiėmė“ konkurse „Mis Baltarusija-2018“. Po to tuo metu 21 metų gražuolė viešumoje nuolat pasirodo su Aliaksandru Grigorjevičiumi. Nepaisant to, kad jis yra pakankamai senas, kad būtų jos senelis, kreipdamasis į ją jis nuolat kartoja „Mašenka, mažute“.

Savamokslis Baltarusijos prezidentas netgi asmeniškai ruošė merginą 2019 m. vyksiančiam konkursui „Mis Pasaulis“. Be to, jis mokė savo merginą kapoti malkas ir šoko su ja valsą per Naujųjų metų balių.

 

Už savo „nuopelnus“ mergina gavo apdovanojimą „Už dvasinį atgimimą“ – „reikšmingą indėlį į tarptautinio kultūrinio bendradarbiavimo plėtrą ir aktyvią labdaringą veiklą“.

Vėliau „Mašenka“ tapo naujojo šaukimo Baltarusijos nacionalinio susirinkimo Atstovų rūmų (respublikos parlamento žemųjų rūmų) deputate.

Apskritai Lukašenka buvo pastebėtas su kitomis moterimis, tačiau įdomu paminėti ir diktatoriaus vaikus. Baltarusijos opozicijos šaltinio „Nexta“ žurnalistų tyrimo duomenimis, jis atsisakė savo protiškai atsilikusio sūnaus.

Žurnalistai išsiaiškino, kad berniukas buvo slepiamas nuo visuomenės vaikų namuose. Teigiama, kad 2002 m. jį pagimdė ta pati Irina Abelskaja, kuri laikoma tikėtina Kolenkos motina. Vaikas gimė su raidos ypatumais – protiniu atsilikimu, autizmu ir neišsivysčiusiais klausos kanalais (kurčnebylys).

„Tėvas“ supanikavo, kad „nepatogus“ sūnus pakenks jo politinei karjerai, todėl nusprendė juo atsikratyti. Teigiama, kad vaikas buvo užregistruotas motinos mergautine pavarde – Matvej Postojalko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(17)
(-10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: