Netikėta žinia apie Muską. „Jis tiesiog išprotėjo...“ (Video)  (6)

Elonas Muskas įsitraukė į politiką, kurioje yra visiškas neišmanėlis, ir tai jam gali baigtis itin blogai, sako Sergejus Žirnovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelis domisi, kas pastaruoju metu vyksta su Elonu Musku.

Tiesą sakant, jis išprotėjo, kas dažniausiai ištinka fizikus ir matematikus, tai yra žmones, kurie studijuoja tiksliuosius mokslus, o paskui, karjerai sustingus, kažkodėl staiga įsitraukia į politiką. Tačiau politikoje tokie genijai yra absoliutūs pasauliečiai. O E. Muskas asmeniškai dėl jo „politinės“ veiklos gali patekti į kalėjimą.

Tokią nuomonę buvęs sovietų žvalgybos pareigūnas Sergejus Žirnovas išsakė interviu su Aleksejumi Gomonu metu, kurį galima peržiūrėti Dmitrijaus Gordono „YouTube“ kanale.

„Elonas Muskas yra beveik turtingiausias žmogus pasaulyje, be to, erdvėje yra 5000 jo palydovų, o Rusijos Federacijos - atitinkamai 80, manau, jog jis pervertino save. Jis tiesiog išprotėjo. Galvoja, kad tapo lygus  net kai kurioms valstybėms. Jis yra turtingesnis už kokią nors Ugandą ar net Keniją. Tačiau kadangi jis yra geopolitikos profanas, visa tai gali labai rimtai atsisukti prieš jį“, – pastebėjo analitikas.

Pasak S. Žirnovo, tai juokinga, tačiau kalbėdamas su V. Putinu telefonu karo metu, dėl JAV sankcijų šiai šaliai, E. Muskas gali atsidurti kalėjime. Jungtinėse Valstijose artimiausiu metu gali būti suplanuotas Kongreso posėdis šiuo klausimu, o tada specialusis prokuroras iškels E. Muskui baudžiamąją bylą ir jis taps panašus į D. Trumpą. Milijardierius gali būti apkaltintas išdavyste ir rizikuoja eiti prie elektros kėdės, sakė ekspertas.

 

„O sprendžiant iš to, kaip jis reagavo į paskutinius kur nors koridoriuose jį užklupusių žurnalistų klausimus, Ukrainos tema jam yra nemaloni, vadinasi, jis jau pradeda suprasti, į ką įsivėlė“, – sakė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(8)
(52)

Komentarai (6)