[ŽT] Skelbiama apie didžiulę Rusijos išdavystę  ()

Armėnijos premjeras kalbėjo apie nedraugiškus sąjungininkų veiksmus, sutarčių ir įsipareigojimų pažeidimus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-25 [ŽT] Skelbiama apie didžiulę Rusijos išdavystę  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Armėnijos vyriausybės vadovas Nikolas Pašinianas iš tikrųjų paskelbė apie Rusijos išdavystę Jerevano atžvilgiu ir pranešė apie KSSO ir dvišalių susitarimų su Rusijos Federacija nenaudingumą saugumo užtikrinimo požiūriu.

Armėnijos valstybės vadovas, kalbėdamas su tauta apie įvykius Karabache, kur Baku po vieną dieną trukusios karinės operacijos paskelbė apie regiono reintegraciją į Azerbaidžaną, jis pareiškė, kad KSSO ir Armėnijos ir Rusijos bendradarbiavimo instrumentų nepakanka užtikrinti Armėnijos išorės saugumui. Premjero teigimu, įvykiai Karabache parodė struktūrų, kuriose dalyvauja Jerevanas, neefektyvumą ir parodė būtinybę peržiūrėti visą saugumo sistemą.

N. Pašinianas sakė, kad „Karabacho armėnams vis dar gresia pavojus“, ir apkaltino Azerbaidžano ir Rusijos „taikdarius“ dėl įvykių raidos. Be to, jis beveik tiesiogiai paskelbė apie Rusijos Federacijos išdavystę.

 

Jis pažymėjo, kad Jerevanas niekada neišdavė savo sąjungininkų, o sąjungininkai, kuriais Armėnija rėmėsi daugelį metų, „iškėlė užduotį parodyti Armėnijos pusės pažeidžiamumą ir pateisinti nepriklausomos valstybės egzistavimo tarp Armėnijos žmonių neįmanomumą. Jerevano sąjungininkai pažeidžia etikos standartus, taip pat sutartis ir įsipareigojimus.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(2)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()