Prezidentas Amerikoje „pametė“ žmoną. Tai, kas nutiko vėliau, sužavėjo internautus (Video)  ()

Prezidentas „pametė“ žmoną ir juokingai pradėjo jos ieškoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis neseniai lankėsi JAV. Su juo buvo ir žmona. Per vieną iš savo kalbų prezidentas negalėjo nuslėpti jausmų pirmajai poniai, šis juokingas momentas buvo užfiksuotas vaizdo įraše.

Taip Elenos Zelenskos gerbėjų viešuose puslapiuose pasirodė jos išrinktojo kalbos fragmentas, kurio metu jis nuoširdžiai prisipažino, kad ilgos kalbos neparengė, nes turėjo daug susitikimų JAV. Vienai dienai jų buvo per daug, sakė prezidentas.

Tuo  metu V. Zelenskis beveik iš karto pažymėjo, kad atvyko su žmona. Tačiau prezidentas nematė pirmosios ponios salėje. Buvo pastebėta, kad jis akimis jos ieškojo nuo pirmųjų kalbos sekundžių, o paskui jau pradėjo neslėpti, kad „pametė“ žmoną ir labai nori ją „surasti“.

Todėl V. Zelenskis pradėjo ieškoti pirmosios ponios, linksmai pridėjęs ranką prie veido. Pagaliau pamatęs žmoną, jis nusiramino ir kalbėjo toliau.

„Sąžiningai sakau, dažnai neturiu laiko būti su žmona, leisti laiko kartu“, – prisipažino prezidentas.

 

Komentaruose gerbėjai rašė, kad V. Zelenskis galėjo nerimauti dėl savo žmonos, todėl nuolat jos ieškojo akimis. Be to, vartotojai teigė:

„Neįtikėtina! Mūsų prezidentas ir jo žmona pakeitė daugybę ceremonijų taisyklių. Kai namuose yra bėdų, ceremonijoms nelieka laiko“;

„Labai malonu matyti ir jausti nuoširdumą ir žmogiškumą“;

„Jie tikrai geriausia pora! Mūsų prezidentas ir pirmoji ponia! Laimės jums ir Ukrainai!“.

Priminsime, kad tokios šiltos situacijos pasitaiko ne pirmą kartą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(1)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: