[ŽT] „Galvoji, kad Ukraina jį paleis?“ Zelenskio draugas komikas papasakojo, kaip pasikeitė jų santykiai  ()

Volodymyras Zelenskis nėra didžiulę patirtį turintis politikas. Jis išrinktas tik 2019 metais. Tai - pirmoji jo kadencija. Kadaise jis sakė, kad antrosios turbūt nebus, bet dabar viskas kitaip. Jis tikriausiai net negalvojo, kad bus į tokį didelį karinį konfliktą įtrauktos šalies vadovu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nes ilgus metus Zelenskis dirbo visai kitokį darbą - jis buvo komikas, aktorius. Ir kiti šios profesijos atstovai jį prisimena kaip kolegą.

Štai aktorius Jevgenijus Koševojus sakė, kad Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis ryšis ir antrai kadencijai. Komikas teigia, kad asmeniniuose pokalbiuose į Zelenskį vis dar kreipiasi senomis pravardėmis, bet viešai to nedaro. Koševojus teigia, kad Ukrainos prezidentas jį vadina „plikiu“, o jis jį - „žaliuoju“. Taip, kaip anksčiau, kai dar abu sukiojosi scenoje ir filmavimo aikštelėse.

Koševojus taip pat pripažino, kad siunčia Zelenskiui juokingus paveiksliukus, memus apie rusus ir save. Nors viešai komikas demonstruoja pagarbų atstumą, asmeniniame gyvenime jis ir Zelenskis tebėra draugai. Net jei Ukrainos prezidentas dabar yra prislėgtas istorinės naštos.

 

Koševojus pažymėjo, kad tik pats Zelenskis gali nuspręsti, ar kandidatuos ir antrai kadencijai, tačiau ukrainiečiai jo gali „nepaleisti“. „Manote, kad jį paleis? Pažiūrėsim... Aš manau, kad tai, ką jis padarė dabar, per plataus masto invaziją ir prieš tai... Manau, kad taip, reikia“, - pažymėjo Koševojus.

(165)
(0)
(165)

Komentarai ()