„Aš už. Sprogdinam Sibirą.“ Kadyrovas įpylė žibalo į ugnį  (2)

Margarita Simonian „nėra tokia kvaila, kad siūlytų branduolinį smūgį savo teritorijoje“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas gynė Margaritą Simonian, pasiūliusią susprogdinti branduolinę bombą virš Sibiro, sakydamas, kad „ji yra tikra patriotė, ginanti nacionalinius interesus bet kurioje platformoje“.

Ramzano Kadyrovo „Telegram“ kanale pasirodė įrašas su komentaru apie Margaritos Simonian pareiškimą. Jame Čečėnijos vadovas paragino tuos, kas piktinasi propagandinės žiniasklaidos RT vyriausios redaktorės teiginiais, „įnešti apčiuopiamą, o ne žodžių indėlį į kovą su NATO ir neonacizmu“.

„Margarita Simonian nėra tokia kvaila, kad siūlytų branduolinį smūgį savo teritorijoje. Jos išsakytame kontekste toks veiksmas kaip pavyzdys reiškia, kad net ir esant tokiai nepalankiai įvykių raidai Rusija, palyginti su likusiu pasauliu, yra svarbu strategiškai nepralaimėti“, – apibendrino R. Kadyrovas.

 

Anksčiau autorinėje laidoje  Margarita Simonian sakė, kad jei „kur nors virš Sibiro“ susprogdinsi branduolinę bombą, „nieko baisaus Žemėje nenutiks“, bet tai padės „nubausti“ Vakarus, nes visi škai suges elektronika.

Sibiriečiai Rusijos propagandistės Margaritos Simonian pasiūlymą surengti termobranduolinį sprogimą regione priėmė „kaip gilų įžeidimą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(15)
(-14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: