Soc. tinklai leipsta juokais. „Naujoji „Mis DLR“ iš Donecko“ (Video)  (2)

Kokia „respublika“, tokia ir „karalienė“...


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Andrievskaja-karaliene“, „Mis DLR“ ir miesto „deimantu“ vadinama okupuoto Donecko gyventoja davė interviu, kuriame 20 minučių beviltiškai gyrė save. Tačiau mintinai išmokti retai vartojami žodžiai ir šokiruojantis vaizdas neišgelbėjo vadinamosios „misės“ nuo pajuokos.

„Karališkuoju veidu“ pasiskelbusi Andrievskaja dėl savo išvaizdos tapo patyčių taikiniu. Tačiau Donecko gyventoja nenusiminė, mat save laiko panašia į velionę Didžiosios Britanijos karalienę Elžbietą II. Apie tai ji kalbėjo interviu su Donecko tinklaraštininku metu, o jis apipylė viešnią komplimentais, rašo „obozrevatel.com“.

Vaikščiodama po miestą vadinamoji „panelė“, kuri tokia nėra, nes turi vaiką ir vyrą, gyrėsi meistriškai ignoruojanti į ją nukreiptą neapykantą.

Su vulgariu makiažu ir neatpažįstamai kosmetinėmis procedūromis pakeista išvaizda „karalienė“ jaučiasi beveik kaip tikra valdovė.

 

„Kažkur skaičiau labai įdomią citatą, kurią pasakė karalienė Elžbieta. Ji sakė, jog karališkąjį gyvenimo būdą apibrėžia tik tai, kiek tu gali priimti neapykantos. Kai, sako, jog tavęs nekenčia, o tu su šypsena visa tai atmeti ir eini toliau“, – kalbėjo su patyčiomis kasdien susidurianti tinklaraštininkė.

Ji taip pat prajuokino internautus pareikšdama, kad bando būti „natūrali“. Pavyzdžiui, ji neišmoksta žodžių iš anksto ir iš karto nufilmuoja vaizdo įrašą. Tačiau internautai taip nemano. Žvelgiant į „Donecko deimantą“, jos žodžiai apie natūralumą sukėlė tik skeptiškas pastabas.

 

„Pamačius tokį „grožį“, gali ištikti infarktas“; „Taigi štai ką reiškia atrodyti kuo natūraliau“; „Botokso beždžionė“; „Kokia respublika, toks veidas“; „Ji gali vaidinti siaubo filmuose be makiažo. Jei ji baisi su makiažu, kaip maro apimta žiurkė, galiu įsivaizduoti, kaip ji atrodo ryte“; „Siaubas“; „Pasibjaurėjimas“, – sakė komentatoriai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(17)
(-10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: