„Kodėl jis dar laisvėje?!“ Trumpas galėjo nutekinti Putinui slaptą Izraelio gynybos informaciją  (7)

Mary Trump reikalauja suimti politiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

45-asis JAV prezidentas Donaldas Trumpas Kremliaus diktatoriui Vladimirui Putinui galbūt perdavė Izraelio gynybos paslaptis. Pastarasis savo ruožtu šiuos duomenis galėtų perduoti Iranui ir „Hamas“ teroristams, kuriems 2023 metų spalio 7 dieną netikėtai pavyko užpulti Izraelio teritoriją.

Tokią prielaidą padarė klinikinės psichologijos daktarė, buvusio JAV prezidento dukterėčia Mary Trump. Garsios atsiminimų knygos „Per daug ir niekada neužtenka: kaip mano šeima sukūrė pavojingiausią vyrą pasaulyje“ autorė spalio 9 dieną savo „Twitter“ puslapyje paklausė, kodėl jos dėdė vis dar laisvėje.

„Šis prakeiktas maniakas tikriausiai perdavė Izraelio nacionalinio saugumo paslaptis V. Putinui (kuris persiuntė Iranui, o šis perdavė „Hamas“), – mano amerikietė.

Ji taip pat neatmeta, kad D. Trumpas išties galėjo nutekinti įslaptintą informaciją apie Jungtinių Valstijų povandeninius laivus. Priminsime: žiniasklaida kaltina 45-ąjį JAV vadovą atskleidus riboto naudojimo duomenis australų milijardieriui Anthony Prattui. Tai, anot jų, galėjo nutikti D. Trumpui pasitraukus iš pareigų.

„Kodėl jam vis dar leidžiama laisvai klajoti?“– paklausė odiozinio politiko dukterėčia.

 

Mary Trump įraše taip pat buvo Donaldo Trumpo „TruthSocial“ įrašo ekrano kopija, kurioje jis sau įprastu būdu pakomentavo eskalaciją Izraelyje.

„Tie patys žmonės, kurie užpuolė Izraelį, per mūsų VISIŠKAI ATVIRĄ sistemą užplūs į mūsų kadaise gražią JAV. PIETINĖ SIENA, rekordiniai skaičiai“, – rašė tikėtinas kandidatas į JAV prezidento rinkimus 2024 metais iš Respublikonų partijos.

Jis apkaltino Joe Bideną ir Baracką Obamą tariamai „tai padarius JAV“.

Mary Trump yra Demokratų partijos narė ir palaikė Hillary Clinton kandidatūrą 2016 metų Amerikos rinkimuose. Tačiau ji pralaimėjo, o tada nugalėjo respublikonas Donaldas Trumpas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(3)
(44)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: