„Kodėl jis dar laisvėje?!“ Trumpas galėjo nutekinti Putinui slaptą Izraelio gynybos informaciją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-10-11 20:55
Trump'as yra jėga, tik truputį persistengė dėl Kapitolijaus šturmo, nes nepanoro susitaikyti su tuo purvu, kurį ant jo pila. Visa kita tėra tik šmeižtas, nes socialiniai išlaikytiniai jame mato grėsmę savo pašalpoms.
Benediktas 2023-10-11 23:02
Sutinku, Trumpas. - jėga. Klausimas tik - kieno? Kam jis dirba?
vanduo4 2023-10-15 18:54
- demonstruoja mikčiojimą, šlubčiojimą, minties trūkinėjimą.
Benediktas 2023-10-15 19:25
Kuo jis padeda Amerikai. Ar nedaro jis daugiau žalos Amelikai? Jau vien, kad tokia situacija su juo asmeniškai ir kaip jis pasiūlė išspręsti konfliktus - pusei pasaulio stabdo ekonomiką (ne iš karto, bet palaipsniui) - nes reiškia Amerika nesaugos demokratijos pasaulyje, jei išrinks Trumpą. O tai reiškia, kad ateityje pati Amerika susidurs su dar didesniais iššūkiais iš diktatūrų ir didesnėmis išlaidomis, bei turės siųsti kareivius į Europą ginti NATO. O mes galime pradėti tauptyti atsargas ir ruoštis karui su Putino orkais. Man tai jis akivaizdžiai padeda Putinui skaidyt Ameriką, o jei nutrauks paramą Ukrainai - tai dar ir taip. Tai nebus karo pabaika, kurios visi taip laukia, o atsiputimas Putinaui ir naujas karas.
kestutisz 2023-10-15 23:37
Hm, aš kaip tik būčiau respublikonų rinkėjas - vien dėl mažiau tų "pokyčiai po pokyčių" maro :) Plius visas tas woke & sh*ir tai čia demokratų žaidimai.
immortallt 2023-10-16 07:59
Trump'ui nerūpi niekas kitas, tik jis pats. Nei Amerika, nei jo šeimos nariai, jei tai neatneša pirma jam asmeninės tiesioginės naudos. Viską puikiai iliustruoja jo politika, kad anglys yra švariau nei saulės/vėjo energetika. Kažin kodėl? Todėl kad didžiausių anglių kompanijų savininkai jo draugeliai. Tai čia taip Amerikos interesus gina? Mąstantiems? Jis yra šovinistas ir rasistas, bet jį palaiko tie patys, kurie jį žemina. Juokinga yra, kad "Amerika turi gintis nuo imigracijos", kai 99% amerikiečių yra imigrantai, o vietinė populiacija sunaikinta. Jei būtų buvęs Trumpas valdžioje, tai karo Ukrainoje gal jau ir nebūtų, bet Ukrainos irgi.
Dannas3 2023-10-16 09:53
Duokit siam zmogui medali:)))) dar pridesiu, kad Lietuvoje uz konservatorius balsuoja neisilavine, zemesnes pajamas gaunantys ir provincijose gyvenantys rinkejai. Tai va tokiam pasauli gyvena vanduo:)))