„Viskas pakibo ant plauko.“ Skelbiama, kad Putinas vos nepanaudojo branduolinio ginklo (Video)  (1)

Praėjusį kovą V. Putinas buvo pasirengęs panaudoti taktinius branduolinius ginklus ir situacija tikrai pakibo ant plauko, sakė profesorius Valerijus Solovėjus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Viskas kabojo ant plauko“, – apie sunkią naktį, kai V. Putinas vos nepanaudojo branduolinio ginklo, pasakojo Rusijos politikos analitikas, istorijos mokslų daktaras Valerijus Solovėjus. Bet tada diktatorius buvo sužlugdytas. Šia informacija ekspertas pasidalino su žurnalistu Jurijumi Bibiku laidoje „Naujienų fabrikas“, „YouTube“ kanale.

„Kelias valandas situacija kabojo ant plauko, – sakė analitikas. – Tikslios dienos nepamenu, bet man buvo pasakyta, kad net jei netiki Dievu, pradėk melstis, nes esame ant nelaimės slenksčio. 

Buvo labai sunki naktis, „bet ryte jie pranešė, kad V. Putino sprendimas užblokuotas. Žmonės, kurie sutrukdė diktatoriui, prarado savo pareigas“.

Taip pat pokalbio metu analitikas pažymėjo, kad N. Patruševas, kuris, anot jo, dabar vadovauja Rusijos Federacijai, nėra toks azartiškas kaip V. Putinas. Jis visiškai nesiruošia naudotii branduolinių ginklų ir šia prasme yra daug labiau nuspėjamas. Amerikiečiai visada vertino N. Patruševo nuspėjamumą, pabrėžė V. Solovėjus.

 

Kai dar gerokai prieš 2022-uosius JAV konsultavosi su Rusijos Federacija, tada teigė, kad N. Patruševas yra labai sunkus pašnekovas, tačiau pažadus tesiantis žmogus, o tai šiuolaikiniame pasaulyje labai vertinama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(7)
(6)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: