„Yra tokių specialistų.“ Kartu su Putinu. 500 000 konkrečių teroristų (Video)  ()

Karybos ekspertas Romanas Svitanas priminė, kad dėl karo prieš Ukrainą kaltas ne tik V. Putinas, bet ir milijonai rusų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Yra tokių specialistų“, – R. Svitanas pasiūlė kartu su V. Putinu sunaikinti pusę milijono konkrečių teroristų. Romanas Svitanas paaiškino, kodėl dėl Rusijos kariuomenės užpuolimo Ukrainą kaltas ne tik diktatorius:

„V. Putinas yra „kalbanti galva“, jis nei blogesnis nei geresnis už bet kurį rusą, kuris dabar su ginklu rankose žudo ukrainiečius jų teritorijoje. Agresiją prieš Ukrainą palaiko apie 100 milijonų rusų.Trečdalis nepalaiko (tai apie 50 mln.), bet du trečdaliai palaiko, nes V. Putinas yra vienas iš jų ir jo nereikia daryti nei aukštesniu, nei žemesniu. Romano Svitano interviu „Fabrika Novin“ galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

„Jei imame terorizmą grynąja forma, tai teroristai turi būti sunaikinti. Remiantis tuo, apie pusė milijono rusų yra teroristai, įskaitant V. Putiną, nes jis vadovauja, pasirašo ir nurodo Ukrainos tautos naikinimo kryptį. Ukrainos žmonių ir Ukrainos valstybės genocido“, – savo požiūrį išreiškė Romanas Svitanas. Tuo pat metu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas pabrėžė, kad sunaikinti reikia ne tik V. Putiną:

 

„Iš tų 100 milijonų pusė milijono yra tokie aršūs teroristai. Jei pažvelgsite į „Hamas“, tai „Hamas“ yra tik tūkstantis ar du tūkstančiai teroristų, kuriuos reikia sunaikinti. Su rusais yra tas pats: šitą pusę milijono teroristų reikia sunaikinti. V. Putinas yra tiesiog vienas iš šių teroristų. Kada ir kas jį sunaikins? Tegul sutvarko specialistai, o ukrainiečiai turi tokius specialistus.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(0)
(9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: