[ŽT] „Ruošiasi puolimui!“ Lavrovas pranoko pats save. Bus naujas karas (Video)  ()

Ukrainos liaudies deputatas, VRU Humanitarinės ir informacinės politikos komiteto pirmininkas Mykyta Poturajevas pažymėjo, kad Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministras S. Lavrovas ESBO posėdyje apkaltino Ukrainą, Sakartvelą ir Vakarus užpuolus Rusiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai jis pasakė televizijos kanalo „Espreso“ eteryje.

ESBO susitikime S. Lavrovas kalbėjo apie nacių režimą Kijeve, kad ukrainiečiai uždraudžia rusų kalbą, naikina knygas rusų kalba, draudžia net kalbėti rusiškai Ukrainoje, bet tai nėra pagrindinis dalykas. Svarbiausia, kad S. Lavrovas pasakė, kad ES virto agresyviu bloku, tokiu pat kaip NATO. Sakė, kad tai Sakrtvelas užpuolė Rusiją 2008 m., tai Ukraina užpuolė Rusiją. O dabar, kas tikrai neramina, S. Lavrovas pasakė, kad blogi Vakarai ruošia Moldovą, kad Moldova pultų Rusiją“, – sakė M. Poturajevas.

VRU Humanitarinės ir informacinės politikos komiteto vadovas taip pat pridūrė, kad tolesni Rusijos žingsniai dėl padėties destabilizavimo taško jau aiškūs.

„Akivaizdu, kad Ukraina turėtų padėti Moldovai išlaikyti stabilumą ir apsisaugoti nuo galimų destabilizuojančių Rusijos žingsnių. Žinoma, S. Lavrovo vieta yra Hagoje, o ne ESBO“, – pabrėžė M. Poturajevas.

Lapkričio 29 – gruodžio 1 dienomis Skopjės mieste vyksta ESBO Ministrų Tarybos posėdis. Bulgarija nusprendė laikinai atidaryti savo oro erdvę Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministro Sergejaus Lavrovo lėktuvui, vykstančiam į Skopję.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(22)
(-18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()