[ŽT] Šiaurės Korėja vėl išsiuntė ginklus Rusijai. Ką ji gaus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Treisonas 2023-12-21 12:57
Ir visiems gerai, neadaėdėliai su kuiliasnukiu priešakyje pumpuoją ginklus, kurie skirti žudyti Ukrainiečius, kaip tuo tarpu pasaulis tesugeba per dvejus metus atsiųsti keliasdešimt modernių tankų, puikus požiūris, tai bent supuvėliai vakarų.
immortallt 2023-12-21 13:32
Tik keliasdešimt tankų? Be tankų daugiau nieko Ukraina negavo, t.y. visa kita patys nusipirko iš savo pinigų arba pasigamino?
Benediktas 2023-12-21 13:46
Kažkur rašė, kad šiuo laikotrapiu Ukraina gauna 90% mažiau ginklų nei pernai.
Treisonas 2023-12-21 16:28
Kalbu apie rimtą techniką, taip gavo daugybę amunicijos, raketų ir t..t tačiau tai mažai, labai mažai, jeigu vardinti skaičiais pažiūrėkime bloko karinį biudžetą ir pamatysite, kad Ukrainai nebuvo skirtą nei procento, tai vadinu praktiškai niekuo, iš esmės galimybę egzistuoti ir kovoti karių gyvybių sąskaitą, taip frontą laiko, yra kuo priešintis, tačiau skaičiai nuostoliais Ukrainos pusėje yra irgi milžiniški. Jau nekalbu apie tų pačių ginklų vėlavimą, tiekimą nenorimis vienais metais tankais, kitais naikintuvai, taip neturi būti, Ukrainą turi gauti daugiau ar mažiau viską ko jai reikia, tą pasakė ir Zalužinas, dabar tiesiog per mažai, o dėl politikų kaltės šis tiekimas išvis nukrito iki tokio lygio, kad Uk turi perfomatuoti savo kovas pagal vis labiau krentančius išteklius, tokiu tempu laukia ir pralaimėjimas, tuo tarpu kumunistai tiekia ginkluotę be sustojimo, pasaulis vėl to nemato, tai pat kaip ir Kinijos žaisliukus vis netyčią atsiduriančius rusynę.
Benediktas 2023-12-21 16:32
Kiek žinau, dabar vyksta amunicijos taupymas karių sąskaita. Suknistos amunicijos negali tinkamai tiekti NATO blokas. Negali paimti ir duoti iš tu savo 20mln atsargų dėl tokio reikalo? Š. Korėja atiduos viską, kiek vova paprašys. Juk laikas irgi svarbus, reikia keisti taisykles, prisitaikyti prie realybės. Nereikia visada vakarų pateisinti įvairiomis procedūromis, kai reikia, kai yra politinė valia, galima viską pakeisti. Egzistuoja vakaruosi milziniskos, milijardais finansuojamos organizacijos, su lektuvnesiais, su aukstais stikliniais pastatais, zmones su kostiumais, kalba apie vakaru vertybes ir negali per du metus suorganizuoti pakankamo sviedinių tiekimo. Jų subinę dabar gelbsti Ukriana, realiai kovoja, o ne skambiomis antraštėmis ir su pusiau neveikianciomis sankcijomis, kuriu apejimų prieziura nesivargina. Vakarų politikų, valdininkėlių veiksmai turi būti tarkuojami pastoviai, pastoviai. Neturi jie respekto. Gal tada jie pradės suprati. Ir čia te tik Ukrainą liečia, bet ir visame pasaulyje vykstančias neteisybes ir karus. Reikia pradėti dirbti. Diktatoriai šioje sferoje dirba nuolat ir aktyviai ir negaili pinigų. Kodel be pasaulinio karo, vakarų šalys negali tinkamai reaguoti laiku?