[ŽT] Netikėtas pareiškimas. „JAV turi bėdų...“ Kas vyksta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

pirmas 2024-01-06 13:54
Į atsakingus postus reikia amžiaus ribojimo. Nes pats žmogus nejaučia, kaip nukvanksta.
Benediktas 2024-01-06 16:53
pats užtai kompetentingas pi*dabolas. Trumpas už Baideną tik 3 metais jaunesnis. Visi žino, kaip jis spręs tuos klausimus, jau seniai - privers Ukraina pasiraisyt taikos sutarti ir uzgrobtas teritorijas pripazint rusiskomis ir laikytis paliaubu - ir Trampo uzduotis bus atlikta. Paskui jis jau nenebus prezas, o pire kito prezo su nemaza tikimybe vel bus karas su maskovija, tik ji jau bus pasimokius is klaidu. Kur garantija, kad maskovija jau po to nemes atomines? Tai tik atitolinimas konflikto ir suteikimas priesininkui laiko atsigauti. Žmonių jis ir vėl negailės. Gal Kinija ir š, Koreja maskovijai prigamins tanku ir ji pati gamins. I Taivaną su tankais vis tiek nenuvaziuosi. Argumentas, kad po 5 metu Rusija bus ekonomiskai zlugus ir suskils ir nenores nieko pulti, manes neitikina. Tai gerai, pagreitinam tai, nenuodame jai paliaubu, nes karas daug kainuoja. Man adrodo Baidenas ir yra pasirinkes šią strategija. Negalima to numatyti, ateities, sankicjus apeinamumas yra mažai užkardomas (Irano atvejis), nezinome, ka Kinija darys. Nezinom, kas bus su Amerika, gal Trumpas taip supriesins visus, kad ten kils pilietinis karas ir tures jie ka veikt tik pas save ir uzsidarys. Tai reiskia kad NATO egzistavimas irgi gali pakibti.
donatasv 2024-01-07 12:30
Po 5 metų gali būti visko su rusija čia negali žinot. Bet Ukrainos bėda su trumpu nepadidės. Šiuo metu ir taip Ukraina gauna pakankamai spaudimo eit taikytis. Tas spaudimas pasireiškia per mažą ginklų tiekimą. Trumpas ne dievas neateis ir nepasakys jūs dabar junkitės prie ruskio. Ukraina kariaus nesvarbu ką sakys trumpas kol turės ginklų. Bėda su trumpu, kad jis nori įtraukti JAV į karą su kinija. Čia bus dižiausia bėda, po kurios pasaulis (neskaitant Europos) pamirš Ukrainą. Kiek Europa atlaikys jei turės nutraukti santykius su kinu irgi neaišku. Pradžioje būtų rimtas štilius.
Dannas3 2024-01-07 14:37
girdejau tokia minti, aisku tai wishfull thinking truputi, bet tipo gali but taip, kad isrinkus trumpa, atsiristu pagalba Ukrainai, nes respublikonai nori, kad visi laurai tektu ju zmogui. Tad naiviai galim tiketis ir tokio varianto.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-01-07 17:45
Pagalbą Ukrainai reikia mažinti ir manau, kad JAV tą puikiai supranta, tiksliau kalbant - gerai paskaičiuoja. Jeigu JAV parama būtų "begalinė", tai Ukrainai nebūtų reikalo savo sistemų kurti, ko pasekoje ji taptų dar viena "melžėja" ir labai priklausoma nuo JAV. Kadangi parama mažėja, jai reikia ginkluotę pasigaminti pačiai. Nesvarbu, kad nekalti, esmė ta, kad tinginių niekam nereikia. Tad puikiai tinka principas "do or die". Ir esu įsitikinęs, kad veikiant pagal šį principą ilgalaikėj perspektyvoj nauda bus gerokai didesnė!
Magnus 2024-01-08 10:54
Nepyk, bet čia iš piršto laužta nesąmonė. Kodėl manai jog Trumpas nori įtraukti JAV į karą su Kinija? Turi omenyje atvirą konfliktą? Jis nori, jog žūtų amerikos kariai? Jis nori bombarduoti kinijos miestus? Gal ne taip išsireiškiai?