„Gresia visiškas šalies paralyžius.“ Neįtikėtina. Kas vyksta Vokietijoje (Video)  ()

Prasidėjo masiškiausias vokiečių ūkininkų protestas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prasidėjo masiškiausias vokiečių ūkininkų protestas – šimtai traktorių Vokietijoje užblokavo kelius visoje šalyje, įskaitant Berlyną.

Tai pranešė „rmf24“.  Sausio 8 dieną „protestuojantys ūkininkai išvažiavo į Vokietijos greitkelius“.

„Vokietijos ūkininkai gali visiškai paralyžiuoti šalį – nes blokuos greitkelius visoje Vokietijoje. O pagal teismo sprendimą Berlyno ir Brandenburgo federalinių žemių gyventojai gali streikuoti be perstojo. Be to, to nori ir kitų pramonės šakų atstovai, įskaitant transporto darbuotojus, geležinkelio darbuotojus ir prekybininkus“, – rašoma pranešime.

Iš Lenkijos į Vokietiją keliaujantys žmonės jau sekmadienį susidūrė su rimtais sunkumais išvažiuojant iš šalies. Priežastis – padidėjęs eismas ir atsitiktiniai Vokietijos pasieniečių patikrinimai.

Vokietijos ūkininkai protestuoja dėl vyriausybės taupymo planų, kuriuose numatomas mokesčių lengvatų žemės ūkiui panaikinimas. Numatoma, kad protestai truks iki sausio 15 d. Šią dieną Berlyne planuojama surengti didelę demonstraciją.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(8)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: