Aiškėja labiausiai tikėtinas scenarijus, iš kur Kinijoje atsirado naujas mirtinas virusas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

qrad 2020-01-27 22:13
Pas azijiečiu delikatesas yra valgyti dar judančius organizmus, kurie spurda burnoje. Tai nekeista, kad pas juos plinta visos tos užkrečiamos ligos. Civilizuotuose šalyse visa mėsa ir žuvis yra termiškai apdorota, kad nepasigauti nepageidaujamų ligų. https://www.youtube.com/watch?v=AIpuyp0g0DU
Evil Goku 2020-01-27 22:27
Įdomus video ta tema: https://www.youtube.com/watch?v=JEYh5WACqEk
NekenciuReklamos 2020-01-28 23:14
visiskai sutinku, stai vienas is pvz: https://www.scmp.com/news/china/society ... mach-after
AAA000 2020-01-28 23:45
nu kas buvo ten, man sake kad ten pas juos euforijoj nuo vakarietiskos medicinos. jie ten tiesiog bande(dar gal bando) pritemt savo "tradicine" medicina prie vakaru biurokratiniu standartu. bet kiek zinau - fiasko praktiskai viskas baigiasi ten visokios akupunkturos, fizioterapijos-mankstos, mirkymai ir masazai gal tik "prisitempe" kazkiek. kas liecia edesi - fiasko...
NekenciuReklamos 2020-01-29 01:26
nezinau kas ir kaip, bet tuos kuriuos as zinau pasakojo, kad ligoninese netgi yra botanikos sodeliai su visokiais ale gydomaisiais augalais, kuriuos gydytojai naudoja gydymui.
Berserkas 2020-01-29 09:56
Baugu žiūrėti. Mat jie dar judantis (refleksai) ir dar ilgos tos galūnės ir su čiuptuvais, labai lengva paspringti. Labai dažnai dėl to ir paspringsta, dėl to čiuptuvų ir kai siurbia, ir nepakankamai sukramto iki kol patenka žemiau nei burną.
HardAxe 2020-01-29 10:09
Aš atvirkščiai girdėjau. Taip, daug kur restoranuose renkiesi žalią mėsą ir pats kepi, bet būtent dėl higienos - matai kad mėsa dar nesušvinkus ir išsikepi pats prieš valgydamas. Dargi mėsai nereikia tokios baisios temperatūros paruošti. Pažiūrėk mėsos termometro skalę. https://www.thespruceeats.com/how-to-te ... ne-1328655 O žalią mėsą ir mes valgom. Rūkyta/sūdyta lašiša, sušiai, šalto rūkymo gaminiai, sūdyta silkė, steikai, didelė dalis šašlykų... Vienas garsesnių parazitų, kuriuos taip gaunam būna trichinos, kad ir kaip visi stengaisi tikrinti mėsą - kartais pasitaiko. Mum kažkiek pasisekė, kad mūsų gamta gana skurdi ir skonis konservatyvus. Nedakepta naminė kiaulė ar stirna yra geriau už nedakeptą fig zn ką...
Berserkas 2020-01-29 10:15
Bet tai kiek laiko kepama prie tokios temperatūros? O aš kalbėjau apie paruošimą kur ten nei 5 minučių "nepaverdi". Be to žalias jūros gėrybės yra mažiau pavojinga valgyti negu kokį žalią žinduolį.