[Žinios trumpai] Paskelbta, kokia operacija buvo atlikta Putinui: sveikata prastėja - laukia dar viena operacija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nesupratau 2022-05-18 17:38
"Putino sveikata prastėja, nes Rusijos prezidentui, kaip pranešama, buvo atlikta operacija" - iš šio sakinio galima padaryti išvadą, kad sveikata nebūtų prastėjusi, jei ne ta operacija, ar kaip?:))) Jūs patys perskaitot, ką parašot, ar copy-paste iš google translator?
Hmz 2022-05-18 18:13
Kamon, chebra. Visai neseniai mes čia turėjome nanočipais tikinčių sektos narį, kuris rimtu veidu perpasakodavo ką pamatė anoniminiam youtube. Dabar T.LT apsirgo ta pačia liga?
Giedriax 2022-05-18 18:37
Jei tikėsime lietuviška žiniasklaida, tai Putinas serga alzheimeriu, kraujo vėžiu, parkinsonu, neurodegeneracine liga, skydliaukės vėžiu, išangės vėžiu, šizofrenija, ir dar prieš gimstant jo smegenys patyrė deguonies badą. Vakar buvo straipsnis, kuriame teigiama, kad Putinas dar kažkuo serga, nes sėdėdamas ir šnekėdamas su Tadžikistano prezidentu, judino koją. Kaip čia taip yra? Kaip žmogus turėdamas tiek ligų dar yra gyvas? Na aš turiu paprastą paaiškinimą: straipsnių kokybė lietuviškoje žiniasklaidoje pastebimai suprastėjo, žurnalistai nepatikrina informacijos teisingumo, spausdina straipsnius, taip pat visokius gandus, pletkus ir melagienas pateikia kaip teisybę.
Gintaras64 2022-05-18 21:14
O tai nuo kokios ligos reikia iš pilvo traukti skysčius?
AAA000 2022-05-18 22:23
kazkas puna matyt. zarnu vezys koks nors gal. kad kraujo vezys - mazai tiketina. nuo kraujo vezio dziuna organizmas - svoris krenta. plius sitas tipas gerai pagydomas. aplamai - bet kuriam veziui galima sukurt specifini antikunini gydyma per kazkur 10 metu. tiesiog islaidos keliasdesimt-kelisomtai milijardu(€, priklausomai nuo vezio specifiskumo - pvz smegenu ar kaulu daugiau kainuotu). ir reikia pastatyt didele specifine klinika kuri tik ta viena rusi ir tirtu. susiveztu pacientus sitos vezio rusies. bandymu neetisku reiketu. dalis mirtu juk eigoje. plius isgydymas irgi nepigus - jau sukurus antikunius - keli milijonai vienam. tik turciams cia. ir jei putinas tikrai serga veziu - tai jis is tu keliu pasaulio zmoniu - kur sita galejo realizuot sau asmeniskai nes turejo visas galimybes. ir gal dar net turi ir laiko. bet panasu per kvailas aisku jei serga + dar kazkuo kitu sudetingu - tada nepadetu net sitai. pvz Trumpas toki aptarnavimo lygi gavo, kai korona uzsikrete. ji isgyde su ISANKSTINE garantija taip kad putinas nera galingiausias pasaulio zmogus - bet tik del savo kvailumo greiciausia.