[Žinios trumpai] Šaltiniai: operacija Putinui buvo atlikta, tačiau kažkas negerai – prie jo prileidžiamas tik vienas žmogus  ()

Vladimirui Putinui jau buvo atlikta operacija, apie kurią Vakarų žiniasklaida rašė gegužės pradžioje. Putino sveikatos būklė pablogėjo, o dabar, neoficialiais duomenimis, visus sprendimus priima Rusijos saugumo tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas, vienintelis žmogus, kuris tiesiogiai bendrauja su prezidentu ir pateikia jam kasdienes ataskaitas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-25 [Žinios trumpai] Šaltiniai: operacija Putinui buvo atlikta, tačiau kažkas negerai – prie jo prileidžiamas tik vienas žmogus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša „Telegram“ kanalas „General SVR“.

„Tuos reikalus, kuriems reikalingas prezidento leidimas ar nuomonė, daugiausia sprendžia asmeniškai Patruševas, jis apie tai Putiną informuoja savo galutinėje ataskaitoje. Išimtis nesuteikta net prezidento administracijos vadovo pirmajam pavaduotojui Sergejui Kirijenkai, kuris paprastai gali prieiti prie prezidento. Dabar Kirijenka atsiskaito ir užduotis gauna iš Patruševo. Taip pat Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas, kurį V. Putinas nušalino nuo vadovavimo karinei kampanijai, taip pat atsiskaitinėja Patruševui“, – rašoma „Telegram“ kanale „General SVR“.

 

Patruševas – ideologiškai ypač artimas Putinui žmogus, ištikimas prezidento bendražygis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(14)
(-7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: