Trisdešimties milijonų kontraktas už 300 dolerių kainavusį filmą apie robotus (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Apgavikas 2009-12-20 22:14
Efektai ir siuzetas man geresnis nei filmo 2012
Anupras69 2009-12-20 22:30
Prasau supraskit skeptikus, gi negali ramiai sedeti ir dziaugtis uz kita, kuriam pavyko, gal truputeli ir pasiseke, padaryti kazka, kas atnes ausko kalnus
MindaugasV85 2009-12-20 22:31
Ar "talentingi" žmonės neprikuria šlamšto? Arba kas tave privertė galvoti, kad aš šį video taip vertinu? Man tiesiog patinka "išdirbta mintis", o ne šiaip "šovė į galvą - padariau: kaip išėjo bus gerai". P.S. netyčia buvau paspaudęs Siųsti, tai nepabaigiau komentaro iškart.
thatsmeLT 2009-12-20 22:35
O as manau, kad del visko ka pasake jis teisus
omg 2009-12-20 22:49
Pagarba, talentingas zmogus, dziugu jog neliko nepastebetas Idomu butu isgirsti jo komentarus apie sita filmuka, kiek laiko jam sugaiso, koki softa naudojo ir pan
Alchi 2009-12-20 22:50
Hm... Jokios rimtos intrigos, įspūdingi efektai, tačiau visiškai bereikšmiai siužeto prasme, "kietų" ir kvapą gniaužiančių scenų vaizdavimas, ne dėl to, kad taip reikia, o tiesiog šeip sau ir sprogimai, be abejo - sprogimai... JO. Bachūras holivude tikrai pritaps. Beliks tiktai pridėti keletą intelektu nepasižyminčių krūtingų kalaičių ir pagrindiniais veikėjais išrinkti kokainą uostančius gražuoliukus - voilla, tikras holivudo "blockbuster'is". Nesupraskit neteisingai, video tikrai įspūdingas, kaip darytas namų sąlygom. Bet ar iš jo ką nors gero galima išspaust? Na, bent jau man tai tikrai nepatiks. Atvirai manau, kad video nuostabus, vien dėl to, kad yra trumpas. Iš esmės, visi holivudo spec. efektų filmai turėtų būti panašaus ilgio (25 min. - max). Pamatei sprogimus ir gana, o dar ten jie bando skaldyti lėkštus juokelius, o kur dar vemt verčiančios meilės istorijos. O vaidyba... Na šiais laikais holivudiniam aktoriui užtenka tiktai mokėt nustebusį suvaidint ir psio - darbą turi. Nors nevisai tai tiesa, yra gerų filmų - pvz Betmenas. Jocker'is visą filmą ištraukė iš tualeto - o numirė žmogus - tai kur teisybė pasauly? Šeip sėkmės žmogui, bet man jo filmai tikriausiai nepatiks. Kažkas minėjo T. Vidmanto kūryba, tai jo ten žymiai įdomesni trumpametražiai filmukai. Ten žmogus aiškiai su talentu . Yra ir efektų, bet saikingai ir jie naudojami kaip filmuko esmę papildantys elementai, o ne kaip filmuko esmė.
aKi 2009-12-20 22:53
Jei kam įdomu - keli panašūs mažabiudžetiniai gaminiai. http://www.youtube.com/watch?v=q1UPMEmCqZo http://www.youtube.com/watch?v=ZKffQO2U ... r_embedded http://www.youtube.com/watch?v=IU_reTt7Hj4
esherys 2009-12-20 23:49
video tikrai įspūdingas, kaip darytas namų sąlygom. Bet ar iš jo ką nors gero galima išspaust? Na, bent jau man tai tikrai nepatiks nu tu cia ir susivelei. tiek daug apie nieka
andriulis 2009-12-21 00:57
Esu didelis fanatas tokiu filmuku ar filmu megejas nuo mazu dienu. Ka as pamaciau sitame tai tik dideli copy paste,bet siek tiek perteikta savaip. Ar galima sakyti esamu darbu misinys. Muzika kopijuota, patys tie robotai man labiausiai primena f. Pasaulio karai. siek tiek su invazija tai butu Cloverfield pakopijuotas, tos skraidancios lekstes miestu tai tas pats kaip Nepriklausomybes diena. As nekalbu apie tai ka jis sugebejo sukurti uz 300lt,bet kalbu apie minti,ideja. O as manau,kad cia geras reklaminis triukas! isivaizduokit kiek db zmoniu nori pamatyti paprasto zmogelio kuryba holivude! kuri issirinko is youtubes! Tai didele reklama paciai youtubei ir filmu kurejai pasidarys milziniskus pinigus! Paziurekit kiek jau cia pareisket,kad noretumet ji pamatyti! Va jus ir sudomino. Speju tas vyriokas bus vienkartinis! Pats filmukas nevertinant efektu ir t.t. o tik minty, tai butu 4/10.
Carez 2009-12-21 01:15
Aš kategoriškai nebuvau nusiteikęs prieš jūsų nuomonę, tiesiog tame sakinyje įžvelgiau šiokį tokį sarkazmą, už kurio ir užkliuvau. Kiekvienas turi savo nuomonę ir kiekvienas ją išdėstys kitaip. Gražu žiūrėti, kai asmuo sąmojingai dėsto savo nuomonę, mintis.
pinkiss 2009-12-21 02:02
vienintelis talents kuri tas zmogus tur tai tik gers ismanims kaip dirbt su 3d softu ir kamera,nes be spec efektu niera daugiau y ka ten ziuret,kazkas panasaus y filma the day earth stood still,efektai geri bet paziurejus filma jokiu emociju niera.O kuo toliau tuo tokiu filmu daugiau efektu brizerta milijonai sprogimai transformacijas ir kitokie efektai,o scenarijus atroda kad 10meciui vaikui skirts ziuret.Ir seip cia zmogui nuskila tas pats kaip loterijas bilieta nusipirkus milijona laimet,nes tokiu filmuku youtubej pilna ir dar su mazesniu biudzetu,bet kurejai turbut izvelge kokia nors ideja filmui.
KeeperMustDie 2009-12-21 02:14
Pastebejau cia zmones labai varo ant to, kad filme nera jokios minties o tik efektai. Na galiu pasakyti, kad: 1. aktoriams reikia moketi, efektus padaryti pigiau, 2. Muzika(pavogta - taip, bet uztat gerai parinkta) ir kai kurios detales sugebejo tuose efektuose perteikti siuzeta, ko visokie spilbergai niekados nesugebes, 3. efektai kurie buvo padaryti man vietomis atrode net geriau nei transformeriu, ten tai kazkokie zaislai begiojo, kurie kainavo milziniskus pinigus, todel nereikia cia sakyti jog "tereikia ismanyti modeliavima".
Deviltry 2009-12-21 04:38
Nei minties, nei kokios labai originalios istorijos prasukinėdamas nepastebėjau. 30 milijonų už tokių "generic" robotų modelius?..
manciukaz 2009-12-21 07:21
geri visai tie efektai niekuo nenusileidzia holivudo filmu efektams, manau vien tai jog holivudas iskarto jam pasiule dirbti ten ir yra tikru tikriausias sio talentingo zmogaus pripazinimas, ziuresim kaip cia bus gal jis ateityje sukurs daug nuostabiu filmu
Deviltry 2009-12-21 08:02
Holivudas = kažkas talentingo? Ahahaha, hahaha, haha!
Separatistas 2009-12-21 10:24
Pradžioj dar atrodė visai įdomu kai tie robotai ėjo, bet poto kai pradėjo šaudyti viską .. Visiškai nieko originalaus, animacija irgi netobula, nesuprantu kuo susidomėjo tas holivudas.. Gal mato perspektyvų animatorių ar .. Klipe tikrai nieko ypatingo
Anzuolas 2009-12-21 11:06
Niekur nematytos ir negirdetos idejos siame filmuke tikrai nera. Neabejoju, kad zmogus dare klipa tik del efektu. Jie neprasti, bet tik tiek.
Justdoit 2009-12-21 11:51
čia gal turėjo omenyje kontraktą su žmogumi ne už įdėją , bet už jo kūrybą. Na, pasirašyti kontraktą ir kurti kažkokį filmą.. nes matosi gabus žmogus.
Robertas 2009-12-21 15:29
Sunku patikėti, kad tam tikrai užteko tik 300 dolerių. Puikus darbas.
mygatukas 2009-12-21 16:31
Sakot nera idejos... Jos is tikruju ir nera, tas pats kas Cloverfielde. Gali primastyt pats. Kas? Kodel? Is kur? Tai man ir idomu. Kitiems gal patinka, kai viskas yra pasakyta tiesiai sviesiai. Kaip kazkas pasake "skonio reikalas". Beje, juda jie kaip robotai ir turi judet - robotiskai. Man sitas filmukas patiko, bet didelis klausimas kas gausis is ilgo kinoteatrinio filmo. (Labai abejoju, kad jis bus geresnis uz 9 rajona, uz 2012 istorijos prasme tai tikrai). P.S. Kodel nebabandzius pafantazuot, is kur tie "blogieciai" atsirado?