„Negaliu pakęsti šio suknisto daikto!“: Karolis III antrą kartą per kelias dienas patenka į nemalonią situaciją – incidentas neprasprūdo pro kameras (Video)  (2)

Antradienį Šiaurės Airijoje vykusioje pasirašymo ceremonijoje JK karalius Karolis išreiškė susierzinimą dėl išsiliejusio rašiklio, o tai jau antras atvejis per pastarąsias dienas, kai jis išreiškė savo pyktį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-14 „Negaliu pakęsti šio suknisto daikto!“: Karolis III antrą kartą per kelias dienas patenka į nemalonią situaciją – incidentas neprasprūdo pro kameras (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karalius Karolis III buvo sutiktas entuziastingų minių ir sveikinimo šūksnių, kai jis atvyko į Šiaurės Airiją kaip dalis kelionės po Jungtinę Karalyst. Tada Karolis davė savo įžadą vienai iš JK dalių.

Netrukus po to, kai Hilsboro pilyje netoli Belfasto prieš kameras pasirašinėjo į lankytojų knygą, Karolis piktai sureagavo, kai ant jo rankos išsiliejo jo naudojamas rašiklis.

„O Dieve, aš nekenčiu šito (rašiklio)!“, - pasakė Karolis atsistojęs ir paduodamas rašiklį savo žmonai ir karalienei konsortei Camillai.

„O, žiūrėk, jis išsiliejo visur“, – tarė Camilla, kai Karolis šluostėsi pirštus.

 

„Negaliu pakęsti šito suknisto daikto... kiekvieną prakeitką kartą!“, – pasakė Karolis III nueidamas.

 

Be to, pildydamas dokumentus, Karolis III neteisingai įrašė datą – rugsėjo 12 d., o ne rugsėjo 13 d., bet pasitaisė kai klaidą patvirtino asistentas.

Įsiutęs Karolis šeštadienį Londone, pasirašydamas Sosto paveldėjimo dokumentus, savo asistentams liepė nukraustyti stalą, nes jam kliudė rašiklio laikiklis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(5)
(-4)

Komentarai (2)