„Mirties pirklys“ Viktoras Boutas Trumpui turi netikėtą pasiūlymą – „čia rasi saugų prieglobstį“  ()

Rusijos ginklų prekiautojas Viktoras Boutas, kuris pernai buvo paleistas iš JAV kalėjimo, penktadienį paragino buvusį JAV prezidentą ieškoti prieglobsčio Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viktoras Boutas teigia, kad Trumpo gyvybei „gresia pavojus“ ir jis ras „saugų prieglobstį“ Maskvoje.

Šie Bouto, dar žinomo kaip „Mirties pirklys“, pranešimai buvo paskelbti praėjus keliems mėnesiams po to, kai gruodį Maskvos ir Vašingtono vykusiame aukšto lygio apsikeitime kaliniais jis buvo iškeistas į JAV krepšinio žvaigždę Britney Griner.

„Manau, kad jūsų gyvybei gresia pavojus“, – sakė Boutas buvusiam JAV prezidentui. Jis pridūrė: „Bideno administracija nesustos vien tempdama jus per teismo/kalėjimo pramoninį kompleksą“, turėdamas omenyje Trumpo įpėdinį ir dabartinį JAV prezidentą Joe Bideną.

Bouto pareiškimas pasirodė praėjus kelioms dienoms po to, kai Trumpas tapo pirmuoju buvusiu ar esamu JAV prezidentu, kuriam prisiekusiųjų teismas pateikė kaltinimus.

 

Boutas sakė Trumpui, kad jau seniai juo žavisi ir kad jam suras „saugų prieglobstį“ iš kurio jis galės vadovauti „kovai už Amerikos žmones“.

 

Rusijos ginklų prekeivis, kuris buvo apkaltintas sukilėlių apginklavimu per kruviniausius pasaulio konfliktus, 2008 m. buvo suimtas Tailande per JAV operaciją. Po to Boutas buvo išduotas JAV ir daugiau nei prieš dešimtmetį nuteistas kalėti 25 metus. Tačiau po apsikeitimo kaliniais jis įstojo į Rusijos nacionalistų partiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(4)
(1)

Komentarai ()