Kinų vairuotojas sugalvojo, kaip apgauti greičio matuoklius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

NITROxi 2010-09-04 13:35
sendien pabandziau toki bajeri, prie numeriu priklijavau ta plastikini maiseli su burbuliukais kur buna paratura i ji iviniota kad minkstai stovetu tai uzdejau viena sluksni ant numeriu tai is toliau atrodo kaip susilieje numeriai nelabai matosi kad ten kaskas uzdeta o is arciau ir is sono numeriai visiskai susilieja ir ju neiziuresi tai va turetum panasios sudeties plastikine plokstele tai galetum ir da geresni efekta padaryt... dar kaskada pamates toki laikrodi kur ekranelis skaidrus persvieciamas kaskas tokio: http://technabob.com/blog/wp-content/up ... _clock.jpg tai gavus toki didesni ekraniuka arba kelis mazucius uzdejus tokius ant numeriu ir padarius microschema kad kai paduodi kelis voltus i tuos ekranelius jie uzsitamsintu ir numeriu visiskai nesimatytu nebent is labai arti ziuresi arba tiesiog uzdedi tokia polevele ar stikliuka kur atmusa saules spindulius (tokius naudoja ant telefonu,psp ir pan) tai sauleta diena numeriu nesimatys zodziu visko galima prigalvot tik reikia turet noro
Sa 2010-09-04 14:13
Aha, tik koks policininkas iš arčiau pastebi kad valstybinio numerio registracinė lentelė modifikuota - ir pokšt atsiduri belangėj metam.
Nerkashis 2010-09-14 19:38
Dabar kai kiekvienas radaras pažymėtas ženklais, tai pigiausias variantas pristabdyti. Čia nebent kai kuriuos veikia sportinis interesas apgauti prietaisą.