A, B, C įvykių kategorijos ir kiti policijos darbo subtilumai: štai kodėl skųstis dėl rūkymo praktiškai beviltiška

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

salemas5 2017-06-13 01:52
Hmm. Jei labai eiti i nitpicking tai rukantys kaimynai kelia gresme mano sveikatai su savo dumais. Kodel as turiu kvepuoti tuo veziu?
Sebastianas 2017-06-13 12:10
Hiperbolizacija: jeigu vienas rūkantis pas tave kaimynas, o visi kiti nerūko - tai čia rūkančiojo problema, bet jeigu tu vienas nerūkai, o visi kiti rūko, tai čia jau tavo problema.
Instruktorius 2017-06-13 12:52
Straipsnio pavadimimas ir pati mintis , nieko nedarykite, kentekite, niekam nesakykite, ir pasiduokite, niekas jums nepades. Gerai, tada paimsiu rukykla i balkona nusitempsiu, atsinesiu malku ir vakarop po darbo skaniai pasirukysiu sviezio karsio... jei rukom tai rukom visi. Niekam nekenkiu dumai juk i laika eis... o jei nepatinka galiu ta rukykla uzdares duris ir wc nukisti tai per ventiliacija juk nesmirdi tie dumai, beto rukant zuvi jie kvepia, tai net negalesite ir policijos kviesti delto.
aurimokas 2017-06-13 12:59
Kai tavo kaimynas prades rukyti virtuveje ar wc ir visi dumai eis i tavo kambarius dar labiau nei eina rukant balkone, galesi tik pasidziaugti kad va kokie mes saunuoliai uzdraudeme rukyti balkone. P.S. uzdraus balkone rukyti, bus rukoma virtuveje prie atidaryto lango ir gausis praktiskai tas pats, tik niekas negales bausti, nes rukoma jau nebe balkone, o sedint savo nuosavoje valdoje pire atidaryto lango
Instruktorius 2017-06-13 18:15
Tik pats nerukyk atsidares langa o tai uzmatys kaimynas ir dar plyta paleis, is lauko, atskris, niekas nematys nieko nezinos... arba kitas neadekvaciai sureaguos ir ismus dantis nors ir busi savo valdoje, nes bus rukoma jau nebe balkone o sedint nuosavoje virtuveje...
Kyborg 2017-06-13 20:57
O kodėl dabar niekas plytų nemėto ir į dantis neduoda rūkantiems balkone? Persistengei su komentaru. Rūkantys prie lango susidurs su tuo pačiu kuo ir dabar susiduria rūkantys balkonuose. Kaimynai kartais paburbės ir tiek.