Be GIS nežinotumėte kur esate, net jei nežinote, kas tai yra: „Esri“ technologijos, kurias naudoja 75 % „Fortune 500“ kompanijų ir štai ką apie tai pasakoja išskirtinė asmenybė - jos įkūrėjas ir vadovas Jackas Dangermondas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sigun 2018-11-19 21:50
Kas susidomėjote GIS, siūlau pasidairyti plačiau ir pasidomėti alternatyviais įrankiais, o ne vien straipsnyje reklamuojama esri (arcgis). Jų licencijavimo tvarka ir kainos yra žvėriškos, aplikacijos sukurtos senesnėmis versijomis turbūt dažniau neveikia naujesnėse nei veikia, serveryje negali būti kelių versijų ir tenka instaliuoti naują serverį ir dažniausiai dubliuoti duomenis. Po 10.4 versijos nusprendėm, jog jau gana. Naudojam nemokamą qgis, o arcgis prisimenam nebent po tokių straipsnių arba kai hinit'as reklamuojasi kokį vėl atominių slėptuvių žemėlapį gali sukurti už kosminę kainą.
ChessIoT 2018-11-19 22:32
Na čia va neblogas palyginimas yra Qgis vs ArcGis https://gisgeography.com/qgis-arcgis-differences/ . O šiaip pagal poreikius, o kiek jums qgis priežiūra atsieina? ir kokius uždavinius sprendžiate?