Po paslaptingo sprogimo buvo sunaikintas „Amerikos Stounhendžas“, turėjęs išgelbėti nuo apokalipsės ir tapęs sąmokslo teoretikų taikiniu (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

iPienius 2022-07-07 11:51
paminklas siuolaikiniams komunistams ir kitokiems degradams, kurie pasisako uz tokias idejas
bahuriux 2022-07-07 12:53
Pagaliau sulaukiau kol kažkas susiprotėjo sunaikinti tą išsigimėlių, tironų priespaudos ir modernios vergijos simbolį. Kaip išvis toks priespaudos ir nelaisvės simbolis galėjo legaliai stovėti tiek laiko ir dar kur USA. Ir ne sąmokslininkai jį sunaikino, o sąmokslininkai jį pastatė jei ką.
Benediktas 2022-07-07 13:13
Radau kas ten parašyta: Nesuprantu, kas negerai buvo su tuo paminklu. Dėl žmonių skaičiaus gal tik labai pamažinta. Nesuprantu iš kur čia galima kalbėti apie vergiją. Daugiau matau problemų sprendimus.
Hmz 2022-07-07 13:44
Jei šito paminklo nebūtų, jį reiktų išgalvoti vien tam, kad pasimėgauti, kaip kai kurie technologijų forume kelia isterijas ir klykia apie komunistus ir "išsigimėlius".
AAA000 2022-07-07 14:15
siaip trecias punktas pjaunasi su 6 nes tauta is esmes yra ir kalba tuo paciu metu. jei padaryt tik "viena kalba" - labai apsiriboja komunikacine konkurencija. as 3 punkta geriau padaryciau kaip sakykim 3 vyraujancios gyvos kalbos tampa "oficialiomis", kurios laimetu tiesiog kalbanciuju kiekio principu. jei atsiranda nauja populiaresne - ji isstuma trecios vietos kalba i "neoficialia". ir visus ismokint bent vienos "oficialios" kaip antra vartojamoji. sukurt aytomatizuota standartizacija tarp visu triju "oficialiu" pasaulio zmogbezdzioniu kalbu. manau padetu ypac mokslo vystymui. daba net patys nesilaiko savo formalumu - 12 kalbu prirasinejo pezalu... ------- visumoje gana logiskai ten surasyta. daugumai pritarciau. tik 1 punkta reiktu papildyt - sakykim jei kiekis virsija pora-trejeta milijardu (reiktu tiksliau ivertint - manau riba butu kai suvartojam virs 50% Zemes biomases pajegumo-cia baigtinis isteklius - daba vartojam apie 70%+!!!), visos salys kur virsija gimstamumo pertekliu - skiria 10% bvp kosmoso pletrai ir kolonizacijai PRIVERSTINAI. taip pat visokias abortu programas ir genu korekciju programas turetu vykdyt. nes kam sert perteklinius parazitus - kurie tik syka ir tersia... zemes pavirsius nera begalinis - tai baigtinis istekllius. taip sakant - tiesiog ribojantis resurso eikvojima mokestis. jei gimstamumas nevirsija - mokestis nemokamas. ir tiek. dabar kvailas punktas... isegtas lempinis skaicius... terodo kad autoriai skystoki formalizme...
Benediktas 2022-07-07 15:08
Kalbos vis tiek galiausiai evoliucionuos į vieną. Skirtingų kalbų, tarmių skaičius nuolat mažėja - natūralus procesas. Kažkada ir bus viena kalba, norim to ar nenorim - asimiliacija. Kaip ir su žmonių rase, norim ar nenorim - liks viena, bendra. Tai užtruks, bet tai neišvengiama. Visokie barjerai išnyks. Bet neišnyks skirtingi požiūriai, nuomonės, vertybės, kūryba - tai svarbiausia žmoguje. Rusas realiai mąstantis - daug malonesnis žmogus, nei vatnykas, lietuvis, kalbantis lietuviškai.
bahuriux 2022-07-07 22:41
8. Asmenines teises derinkite su socialinėmis pareigomis. Įdomu ką tai galėtu reikšti jei ne vergvaldžio ir vergo socialinio statuso apibrėžimą, arba kastų sistemą. Taip pat ir 1 punktas perlenktas. Ir paskutinis trumparegiškas. 2 punktas turbūt apie eugeniką, ar ne. Ir išvis dauguma iš čia besilankančių nesugeba matyti "miško per medžius". Aš nebesikartosiu dar vieną kartą smulkiai tik bendrais bruožais. Technologijos dabar leidžia išmaitinti kelis kartus daugiau žmonių nei tas buvo įmanoma prieš 100 metų. Dar po 10-50 metų išvis dirbtinis maistas bus gaminamas gamyklose. Per ateinančius 30-50 metų visa energijos gamyba gali būti vos ne 100% švari, tvari. Per ateinančius 100-200 metų bus molekulinės rezoliucijos 3d printeriai kurie jums surinks betką nuo beverčių deimantų iš šiukšlių, iki maisto ir skraidančių transporto priemonių. Ir mano spėjimas kad tai sukurz dabartinės puslaidininkius kuriančios kompanijos. Muskas kiek ten sakė galima išmaitinti ir aprūpinti apie 10 kartų tiek gyventojų nei yra dabar. Ir išvis pasilikti žemėje žmonijai yra ribotas laikas, pati žemė taps nedraugiška gyvybei po kažkurio, aišku gana ilgo laiko tarpo, arba trumpo po asteroido, supernovos, jau neminint erdvės fazės pasikeitimo aka naujas BB yra hipotezių ta tema. Tai vienas kelias technologiškai tobulėti kuo skubiau tuo geriau, nes tie pamyžčiojimai apie ekologiją niekur neveda ilguoju laikotarpiu. Juo labiau kad ekotrizniai patys teršia daug labiau nei vidurkis.