Galutinai nuvažiavo stogas? Skelbiama versija, ko visame pasaulyje ieško Medvedevas ir dėl ko jis keliavo net į Nepalą (video)  ()

Kaip ir Hitleris, Rusijos vadovybė užsiėmusi legendinės Šambalos paieškomis, sako Valerijus Solovėjus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas užsiėmęs legendinės Šambalos paieškomis. Šia informacija savo „YouTube" vaizdo įrašų tinklaraštyje pasidalijo žinomas Rusijos politologas Valerijus Solovėjus.

„Pateiksiu vieną pavyzdį. Tai komiška, bet gana tipiška. Per paskutinius du likusius iki Naujųjų metų mėnesius Dmitrijaus Medvedevo lėktuvas išskrido iš Rusijos Federacijos 10 kartų. Iš jų 2 kartus jis buvo Katmandu - Nepalo sostinėje. Ką jis turėtų veikti Nepale? Ten yra viena vieta, kurioje, vieno iš Dmitrijaus patarėjų požiūriu, yra įėjimas į mitinę Šambalą. Šie vizitai Nepale yra susiję su bandymu rasti patekimą į Šambalą", – sakė V. Solovėjus.

Jis patikslino, kad Šambala Rusijos vadovybei reikalinga siekiant išvengti atsakomybės už padarytus nusikaltimus.

„Šiame rutulyje jiems nėra vietos. Todėl jie ieško išėjimo į Šambalą. Žinau, kad tai bent jau trečias bandymas rasti patekimą į ten. Buvo išmesta nemaža pinigų suma į jo paieškas – sąskaita siekė dešimtis milijonų dolerių. Bet jie nieko nerado. Sunku rasti juodą katę tamsiame kambaryje, ypač jei jos nėra", – sakė Rusijos politologas.

 

Šambala – mitinė utopinė karalystė, esanti kažkur Vidurinėje Azijoje.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(159)
(15)
(144)

Komentarai ()