Kinijos ir Rusijos pasienyje: pasirodė keisti šviečiantys rutuliai - palaipsniui jų daugėja (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nerkus 2023-02-15 14:29
Atsiradus covid, putinui pradėjus karą, jau ir ateiviai nebenustebintų:)
Treisonas 2023-02-15 14:43
Kolkas atrodo tai tik fantaziją, bet nenustebintų, jeigu pasieksime tokį momentą, kaip visa žmoniją pirmą kartą susivienytų karui prieš kitą civilizaciją, tai aišku tik mokslinė fantastika, bet žinant kiek visatų, galaktikų yra, tai nebeatrodo taip nerealu, o pažiūrėjus į gamtą panašu, kad visi jos kūriniai iš prigimties yra daugiau ar mažiau karingi.
Benediktas 2023-02-15 14:44
Taip. Ateiviai atskrido prižiūrėti, kad nesusinaikintų eksperimentas.
Sonnerie 2023-02-15 16:07
Smartphonai su 6 lesiu 100 MP kamerom, bet visi 'NSO' kaip taisykle buna nufilmuoti su bananu arba bulve.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-02-15 19:02
Man ta vieta patiko „regione nevyko jokios pratybos, todėl nerimauti neverta“. Suprask kinams nerimą kelia pratybos, bet NSO ne Sonnerie, tai čia iki to momento kol nepradedi naudoti skaitmeninės zoom funkcijos. Pvz aš tokiu atveju visada filmuoju "max zoom out" režimu - "prisiartinti" galėsiu ir su video redagavimo programa. Per ww2 buvo padaugėję pranešimų apie NSO. Buvo iškelta mintis, kad ateiviai, pamatę sprogimų blyksnius (ypač branduolinių), nusprendė apsilankyti Žemėje ir pažiūrėti kas čia vyksta. Gal dabar blyksniai Ukrainoje juos taip traukia
donatasv 2023-02-16 05:04
Nuo fizikos nepabėgs, kad ir kiek gražių skaičių prirašys ant popieriaus. Kiekvienas pikselis, tai tavo sensoruje maža skylutė per kurią turi patekt šviesa ir sužadinti sensorinę medžiagą, kuri perduos signalą ir užfiksuos informaciją. Tokie maži sensoriai gerai kol turime daug šviesos, pati sensorinė medžiaga neturi būt per daug sužadinta, kad fiksuotų informaciją, kuom daugiau jautrini, tuom daugiau skaitmeninių klaidų. Tai reiškia dieną gerai, naktį nėra pakankamai šviesos, sensorius mažas, objektyvai maži, šviesos patenka mažai ir paveiksliukas gaunamas su daug triukšmų ir čia algoritmai jau nepadeda pagražinti paveiksliuko. Tai jei jau nori su 100MP fiksuot ateivius tai parašyk sms jiems, kad priskristų arčiau, nes be geros optikos ir rimto sensoriaus taškas tolumoje ir liks tašku... Arba paprašyk, kad nejudėtų kelias minutes ir sensoriaus nuskaitymą vykdyk per ilgesnį laiką, kas leis panaikinti daug skaitmeninių klaidų, bet jei sujudės gausi šniūrą vietoje taško. Čia greičiau ne ateiviai, o rusai paleido balionų, kad užfloodint Ukrainos oro gynybą, tik balionas nekontroliuojama priemonė kur nupūtė ten ir nuskrido.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-02-16 14:04
Čia Kinijos-Rusijos siena - iki Ukrainos dar balionai turės kiek "pakeliauti"