JAV iš dangaus krenta neaiškios kilmės „milteliai“, sąmokslininkai jau sukėlė audrą – kas vyksta? (Video)  ()

Rytinėje JAV pakrantėje keliose valstijose vienu metu pasirodė keista miltelių pavidalo medžiaga – mokslininkai, bando suprasti iš kur ji atkeliavo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis dažniau pasirodo pranešimai apie iš dangaus krintančią keistą miltelių pavidalo medžiagą, kuri nusėda ant automobilių ir iš karto kelių valstijų gyventojų kiemuose. Apie tokį neįprastą reiškinį vienu metu paskelbė kelių rytinės pakrantės valstijų (Merilendo, Virdžinijos ir Vakarų Virdžinijos) gyventojai, rašo „Futurism“.

Nepaisant to, kad mokslininkai bando suprasti paslaptingų miltelių priežastis, galutinis sprendimas šiuo klausimu dar nepriimtas. Tuo pat metu Vakarų Virdžinijos aplinkos apsaugos departamentas (WVDEP) paskelbė palydovines nuotraukas, kuriose matyti audros Teksase ir Naujojoje Meksikoje, kurios judėjo link Ohajo, Mičigano ir Kentukio, prieš pat keistoms dulkėms pasiekus Rytų pakrantę.

 

Valstybinė aplinkos apsaugos agentūra taip pat teigė tęsianti „problemos tyrimą“, tačiau šiuo metu nemato objektyvios priežasties, dėl rekomendacijos „būti namuose ir vengti išeiti į lauką“ paskelbimo.

Tuo pačiu metu sąmokslo teoretikai pasinaudojo informacijos vakuumu ir prisiminė regioninį artumą nuo toksiško cheminio traukinio katastrofos, įvykusios Ohajo valstijoje. Avarijos vieta yra šiek tiek daugiau nei 300 kilometrų nuo Ohajo, dėl kurios sąmokslų „mylėtojai“ susiejo šiuos du įvykius.

WVDEP savo ruožtu suskubo patikinti, kad šiandien nėra objektyvių priežasčių manyti, kad nelaimė Ohajo valstijoje yra paslaptingų dulkių priežastis. Tačiau sąmokslo teoretikai yra linkę ignoruoti tokius teiginius ir traktuoti juos visiškai priešiškai – daugelis jų pasinaudojo prieštaringais oficialiais pranešimais apie traukinį, nulėkusį nuo bėgių su nuodingomis cheminėmis medžiagomis.

 

 

Tuo pačiu metu mokslininkai pažymi, kad šiuo metu dar per anksti pasakyti, kas iš tikrųjų sukėlė paslaptingų dulkių kritimą rytinėje JAV pakrantėje. Tuo tarpu mokslininkai pastebi, kad kuo labiau valdžia atidėlios oficialius pareiškimus, tuo daugiau gims klaidingų teorijų apie paslaptingų dulkių susidarymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()