Ežere kažkas yra. Loch Neso pabaisos medžiotojai po didžiulių paieškų skelbia kažką radę (Video)  ()

Paieškos operacijoje dalyvavo daugiau nei 200 žmonių, dar 300 internautų stebėjo akciją internete. Mitinei būtybei surasti buvo panaudotos valtys ir hidrofonai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Loch Neso pabaisos „medžiotojai“ tvirtina, kad per ambicingiausią paieškos operaciją per pusę amžiaus buvo išgirsti „keturi išskirtiniai garsai“. Apie tai rašo britų bulvarinis leidinys „The Mirror“.

Šios mitinės būtybės ieškojo apie 200 savanorių.

Esant sunkioms oro sąlygoms, operacijos dalyviai įsitaisė krante ir pradėjo stebėti. Be to, savaitgaliais per internetinę transliaciją įvykių eigą stebėjo apie 300 žmonių.

Paieška sujungė atnaujinto Loch Neso centro pastangas su nepriklausoma tyrimų grupe „Loch Ness Exploration“ (LNE), žadančia suteikti gilesnę įžvalgą apie ilgalaikį Loch Neso pabaisos mitą.

 

Loch Neso centro rinkodaros vadovė Megan Ruff pasidalijo: „Buvome maloniai nustebinti entuziazmo. Sulaukiame laiškų iš žmonių iš viso pasaulio – nuo ​​Australijos iki Kanados, kuriuose išreiškiama aistra paslaptingai Nesei“.

Tarp ežere naudotų technologijų buvo hidrofonai, skirti aptikti povandeninius akustinius signalus, ir sonarai, apšviečiantys ežero dugną ir rodantys vaizdus, ​​kas slypi jo gelmėse.

Tyrėjai laive su hidrofono sistema pranešė, kad bandymo metu buvo įrašyti „keturi paslaptingi garsai“, kurių kilmė tebėra paslaptis.

 

Paulas Niksonas, Loch Neso centro generalinis direktorius, sakė manantis, kad ežere yra „kažkas“, ko verta ieškoti, ir pridūrė: „Manau, kad Loch Neso gelmėse slypi kažkas didelio“.

„Nežinau, ar tai pabaisa – nežinau, kas tai yra, bet manau, kad ten kažkas yra“, – pridūrė Niksonas.

Loch Neso pabaisa, dar vadinama Nesė, nuo 1930-ųjų buvo populiarus škotų folkloro veikėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(15)
(-8)

Komentarai ()