Nebematė nuo 1990-ųjų. Užfiksavę NSO, tokio įvykių posūkio nesitikėjo  (1)

Pastebėjo danguje kybantį rombo formos objektą.


NSO
NSO
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=CKdxCaNDXB4&t=5s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į pensiją išėjęs virėjas prabilo praėjus 34 metams po to, kai paslaptingai „dingo“ jo draugai, matę NSO.

Apie tai rašo „The Daily Mail“.

1990 metais du virėjai, dirbantys viešbutyje Kalvino kaime, Škotijoje, žygiavo Kerngormo kalnuose, kai pastebėjo danguje kybantį rombo formos objektą. Vyrai, dirbantys su Richardu Grieve'u, padarė dabar ikoninę nežinomo objekto nuotrauką, kuri nuo tada patraukė pasaulio žiniasklaidos dėmesį ir pagimdė naują tikinčiųjų ateiviais kartą.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ energijos stotelės tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG PPS2400“)
1514

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

R. Grieve'as, kuriam dabar 55 metai, pasakojo, kad po kelių dienų prie jų privažiavo tamsus automobilis, kuris sustojo prie viešbučio, kai jie išėjo rūkyti. Apsirengę juodais kostiumais, paslaptingi atvykėliai tariamai paskelbė: „parūkymo pertrauka baigėsi, vaikinai“, o likusiems buvo įsakyta grįžti į vidų prieš „pokalbį“ su NSO stebėtojais.

R. Grieve'as sakė, kad virėjai buvo „šokiruoti“ pokalbio ir galiausiai dingo, daugiau jų nebematė: „Jų elgesys pasikeitė. Abu nustojo eiti į darbą, vienas pradėjo stipriai gerti. Netrukus buvo atleistas. Kitas, kuris paprastai buvo bendraujantis ir linksmas, tapo uždaras ir niūrus. Praėjus keliems mėnesiams po apsilankymo mašinoje, jie abu išvažiavo iš viešbučio. Nuo tada jų nemačiau“.

 

Jis tvirtina, kad kad ir kas nutiko tą dieną, ką matė šie du vyrai, jie akivaizdžiai neturėjo to matyti. R. Grieve'as pridūrė, kad nė vienas iš vaikinų nenorėjo kalbėti apie incidentą, tačiau vienas iš jų kartą pasakė: „Jie buvo amerikiečiai“.

 

Kai kurie skeptikai vis dar kilsteli antakius išgirdę šią istoriją, nes R. Grieve'as negali prisiminti dviejų „dingusių“ vyrų vardų, todėl sunku patikrinti faktus.

Fotografijos specialistas Andrew Robinsonas pažvelgė į vaizdus ir atliko išsamią analizę. Jis teigia, kad nėra įrodymų, kad fotografijomis buvo kaip nors manipuliuota ar jos taisytos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Vigmantas Balevičius
(19)
(3)
(16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: