Meteorų lietų virš "Mirties slėnio" filmavusi kamera užfiksavo NSO? (Video)  (6)

Nekomercinio kino kompanijos "Sunchaser Pictures" išleistame filmuke " Death Valley Dreamlapse " apie rytinėje Kalifornijos dalyje plytintį "Mirties slėnį" apstu ne tik kvapą gniaužiančių dykumos ir Eurekos kopų vaizdų, bet ir naktinio dangaus grožybių su meteorų lietumi. O jame - NSO?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trijų minučių trukmės filmuke 50 min. nejudama kamera nufilmuoti trukmės epizodai "suspausti" į 5 sek. trukmės epizodus. Darbelyje galima pasigrožėti įspūdingai besisukančiu, didmiesčių šviesų neužterštu naktiniu dangumi, gruodžio viduryje lynojusiu geminidų meteorų lietumi ir panašiais reginiais. Rezultatas, anot šmaikščiai nusiteikusio "Popsci.com", - "truly wonderous starporn".

Tačiau tai dar ne viskas. Filmuko autorius Geivinas Hefernanas (Gavin Heffernan) neslepia savo suglumimo ir vaizdo siužeto apibūdinime rašo:

" ..."NSO" atsiranda 1:30-1:35 filmo minutę ir dangaus skliaute virš dykumos triskart nubrėžia apskritimo formą primenančią trajektoriją... Nebuvo jokio garso, tad tai negalėjo būti sraigtasparnis."

Išvada aiški: tiems, kurie nepatingės sustingti vidury dykumos ir taip prabūti visą naktį, už pastangas bus atlyginta nežemiškais dangaus vaizdais, o gal ir kai kuo daugiau.

Vaizdo siužetas (http://vimeo.com/user821379/dreamlapse):


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(27)
(0)
(3)

Komentarai (6)